PDA

View Full Version : **OCZ 1gb RAM**


mx125race
07-07-05, 01:28 PM
Hey guys...

Recently somebody bought two individual sticks of OCZ 1gb DDR PC3200 Platinum Series RAM. There's a thread for this and the guy had a link for that RAM off of newegg. I was interested in buying this RAM and copied the link and saved it into my internet, but all my internet sites disappeared yesterday :( I've been looking all over for that RAM but i can't seem to find it...Does anyoneh ave thew link or if they could find it for me i would greatly appreciate it. I want to order tihs 1gb RAM becuz im upgrading my computer latley, and the 1g RAM at best buy is like $300...

thanks



:afro2: :eek:

mx125race
07-07-05, 01:37 PM
hmm i found something like it:

OCZ Peroformance 1g DDR SDRAM (PC3200) (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146969)

hopefully it'll run ok with the default RAM i have in my Dell Dimension 4600
its cheaper than the other one too. i'll probably buy this one

BrianG
07-07-05, 01:51 PM
If in doubt, buy two and replace the existing. It should work, but be prepared for that potential...

GamerGuyX
07-07-05, 02:25 PM
Recently somebody bought two individual sticks of OCZ 1gb DDR PC3200 Platinum Series RAM. There's a thread for this and the guy had a link for that RAM off of newegg.

That would be me. I just bought two individual 1 GB OCZ Platinum (OCZ4001024ELPE) DDR sticks from Newegg. I even posted the Newegg link for it in THIS (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=52782) thread. Unfortunately it seems that Newegg took the link down and they no longer offer it. Although you can buy it in a two pack HERE (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210).

EDIT: Oh and I just gotta ask... why do you constantly insert the :afro2: :eek: emoticons at the end of your posts? Its kinda lame if you ask me...

mx125race
07-08-05, 01:52 AM
im a lame person........................



....i suppose :p

Yeah one of the reasons i made this psot was becuz the link u put was taken down, and i was pissed lol


thanks

R.I.P. my :afro2: :eek: 's, I shall never use you again...becuz you are FCKN LAME!


;)



~~~~~

Edit: Yeah...im not sure I want to risk it running the different RAM. I might test it out, if it all goes out, fine. But if sumthings bad, at the first instant, im gonna pay a trip to the bank and buy another stick of it. I will probably just buy 2 sticks of the High Perofromance (why is it spelled Pero? :-/ ) becuz its cheaper but still good.

thanks for the help again guys
(oh yeah is installing RAM fairly easy? or should a noob just take it to a ''pro''?)

GamerGuyX
07-08-05, 02:03 AM
Yeah one of the reasons i made this psot was becuz the link u put was taken down, and i was pissed lol

Well if its any consolation the link to the RAM I bought is back up.

Look:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227209

(oh yeah is installing RAM fairly easy? or should a noob just take it to a ''pro''?)

If you can put a piece of bread in a toaster then you can install RAM. Its really not hard at all.

I will probably just buy 2 sticks of the High Perofromance (why is it spelled Pero? :-/ ) becuz its cheaper but still good.

I'm assuming your referring to the LINK (http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227209) you provided us earlier? In that case, its called a "typo".