PDA

View Full Version : A8N-SLI Deluxe Bios version 1013 final adds x2 3800 and more


LBJM
08-12-05, 10:54 PM
http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/socket939/A8N-SLI%20Deluxe/A8NSD013.zip

A8N-SLI Deluxe Bios version 1013
Please do read the description before updating BIOS
To avoid crashing file system, please do update the chipset driver to below version prior to this Bios.
For WinXP 32bit system, please download and update chipset drivers V6.65 or later
For WinXP 64bit system, please download and update chipset drivers V6.65 or later
For Win2k/2003 32bit system, please download and update chipset drivers V6.66 or later
For Win2003 64bit system, please download and update chipset drivers V6.66 or later
1. Support new CPUs. Please refer to our website at: http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx
2. Update nVidia onboard Lan PXE ROM to V215.0503
3. Fixed system will hang in memory test 2.09GB if Quick Boot disabled.
4. Change class code of SATA to fit new Driver (WHQL) if RAID is enabled.
5. Fixed system cannot detect ARC 12xx Serial ATA RAID Host adapter.
6. Fixed K8 Vcore will set wrong value under AI-Booster.

BrianG
08-13-05, 07:32 AM
There in lies the great trap, General...

THe last time I tried to install the 6.66 drivers, all hell broke loose. I have a pretty clean install right now, so I may Ghost it and try the update again.

Zandig
08-13-05, 07:04 PM
I'm using this bios and all is well.

LBJM
08-13-05, 07:43 PM
what motherboard drivers are you using?

Brian: what problems did you have with the 6.66 drivers?

Zandig
08-14-05, 07:20 AM
what motherboard drivers are you using?

The lastest 6.66
I have no problems with them at all. I never install the firewall or the audio portion however.

BrianG
08-14-05, 10:01 AM
what motherboard drivers are you using?

Brian: what problems did you have with the 6.66 drivers?
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=53616&page=4

Others have had the same problems.

It seems that Asus is recommending the use of the 6.65 release available on their support pages.

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=54917

Zandig
08-14-05, 09:21 PM
I should also point out that I am not using a Raid setup on my drives. That is where most of the problems seem to be coming from.

ascully
08-14-05, 10:11 PM
Just installed it using Asus update in windows, everything is fine I am using SLi but not RAID here.

FraGTastiK
08-16-05, 09:58 AM
anybody using SATA nVRAID with this new bios?also highly unlikely but can we go over 250HTT with this bios using 1T?(2x512Mb sticks)

FraGTastiK
09-03-05, 11:54 AM
I just updated the bios to 1013 and it fixed a problem or two that i had with nVRAID using SATA HDDs.so RAIDing SATA drives with 1013 works fine.

Muppet
09-03-05, 07:22 PM
I'm using Sata raid 0 on the Silicon Image controller with the 6.65 chipset drivers and 1013 bios and all is well :D