PDA

View Full Version : Underground 2


mpetrovic
09-10-05, 05:23 PM
I've been searching this forum but still stuck with this:

I have 6600gt with forceware 77.72 drivers and after some time NFSUG2 freezes with sound.

I've deleted profile in enhancer and registry. I've also turned off depth of field.

Please give me more suggestions.
:afro:

ThePhenome
09-10-05, 06:13 PM
that's odd.
Try to rename the name of the EXE file "SPEED2.EXE" to any thing else.
...

jAkUp
09-10-05, 06:14 PM
Do you have the latest patch for NFS?

mpetrovic
09-11-05, 02:48 PM
that's odd.
Try to rename the name of the EXE file "SPEED2.EXE" to any thing else

Tried this, didn't work out.

Do you have the latest patch for NFS?

I have 1.1 (1.2 is fix for 6800).

Any nore suggestions?

mpetrovic
09-14-05, 04:50 PM
Does tis mean that my card may be broken?

OWA
09-14-05, 05:21 PM
Not if other games run fine. Is NFSU2 the only one you're having a problem with?

I would still try the latest patch anyway just to be sure it doesn't help.

agentkay
09-15-05, 02:49 AM
I used to have a similar problem in one of the two Underground games. I donīt remember which it was anymore (probably 1 though) and I fixed it by simply pulling out my Audigy 2 and using on-board Nforce2 sound. So if 1.2 patch doesnīt help you, or a different driver, try to disable the sound device.

john19055
09-15-05, 09:49 AM
No it is not your card because I thought my 6800ultra was going bad when I went to play NFSUG2 and it would load and then freeze with just the sound ,but I loaded the 77.13 drivers back in and ever thing was fine again.