PDA

View Full Version : Valve/steam Update Issue (maybe)


rohit
10-24-05, 01:52 PM
Im gettin 60-70 fps in CS running at 640x480 resolution. even after forcing Refresh rate to 100hz, i feel like its at 60 or 65 hz. I think its because of the valve update. Strange thing is, there is no update (till now) that fixes it.
Other games work fine.

This is how it all happened. i got a new HDD. Had issues installing it. but got it correct eventually. Installed OS..winXP. i transferred data from Old HDD to new HDD. so i didnt need to re-install games like CS, D3, HL2, etc etc.

Now. after transferring, i installed necessary drivers etc, made settings etc, when i tested them work, all of them worked how they worked earlier.
CS at 1024x768 or 800x600 @ 99fps with 85hz RR.

Next day, steam updated, in the background, while i was doin my work.
as i started playin, i saw im gettin 60-70 fps (fluctuating till 90) at an eye-hurting RR. i think its 60 or 65hz.

so i cant understand what it is. driver version 76.44. (most stable for me)driver settings are fine.. v-sync is off. I uninstalled the drivers. Ran driver cleaner, reinstalled drivers. same thing.

I asked other people of these issues, some have the issue im havin, some dont, some dont know whether they have or no... its wierd really, and frustratin.

I dunno its valve update issue, or some other HW issue so im posting in here (general HW)
http://img347.imageshack.us/img347/8916/wtf17xq.jpg (http://imageshack.us)

rohit
10-24-05, 02:35 PM
i forgot to mention, im havin these probs since 2-3 days.

gettin 35-45fps in aztec.
http://img385.imageshack.us/img385/3735/wtf27oq.jpg (http://imageshack.us)