PDA

View Full Version : somwhat stupid question can amd detect that youve overclocked????


bugmage
11-14-05, 10:26 PM
can amd c that u overclocked your cpu? is there some kind of measure in the cpu?

CaptNKILL
11-14-05, 10:34 PM
can amd c that u overclocked your cpu? is there some kind of measure in the cpu?
No, I dont believe they can. Your warranty is still fine unless you tell them you overclocked ;)

bugmage
11-14-05, 10:44 PM
ud think theyd slap some sort of max clock register on them, but thank god they dont

ViN86
11-14-05, 11:21 PM
hahah what did you do? fry it?

superklye
11-15-05, 12:01 AM
No, I dont believe they can. Your warranty is still fine unless you tell them you overclocked ;)
You know, I think I read on the forum here somewhere that someone OCed and subsequently fried their A64, called AMD, TOLD THEM and they still got the RMA.

bugmage
11-15-05, 07:40 AM
I personally havent, but if i blow up my new x2 well hehe wasnt me! damn gremlins

Prozac360
11-15-05, 09:22 AM
was the troll under the bridge, comes out at night to overclock your computer without you knowing.

CaptNKILL
11-15-05, 10:33 AM
You know, I think I read on the forum here somewhere that someone OCed and subsequently fried their A64, called AMD, TOLD THEM and they still got the RMA.
Haha, I remember that. AMD is awesome :)

bugmage
11-15-05, 03:44 PM
lol

zoomy942
11-15-05, 03:54 PM
let all pray my opteron holds together:)weeeeee