PDA

View Full Version : nTune 3.00.15 New Control Panel


macatak
11-24-05, 11:29 PM
Haven't seen this posted anywhere so....

http://img361.imageshack.us/img361/9654/ntune6cf.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune6cf.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/9839/ntune11dc.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune11dc.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/8066/ntune26ht.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune26ht.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/5080/ntune34ma.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune34ma.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/1148/ntune46dj.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune46dj.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/8721/ntune52gv.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ntune52gv.jpg)

http://www.station-drivers.com/telechargement/nvidia/nvidia%20Tune%203.exe

Grechie
11-25-05, 03:26 AM
yeah i got it its pretty good

RAY16
11-25-05, 04:28 AM
Too bad nTune doesn't fully support my motherboard, I'd use it if it did.

iyos
11-25-05, 07:32 AM
Nice, thanks for the heads up.

Do the performance optimisers actually work? Not tried one yet!

rewt
11-25-05, 01:02 PM
That looks just like the control panel that was in a couple beta ForceWare drivers a while back, just with different purpose. Perhaps nvidia is still working on this after all. :)

I wonder if this NTune should be considered beta? It doesn't appear to be on nvidia's ftp site yet.

j0j081
11-26-05, 06:16 AM
If it's beta I don't recommend it. nTune isn't always the most stable app to begin with.

Peoples-Agent
11-26-05, 06:20 AM
I wouldn't be risking that, might use it to have a look and that's about it.
Ready for something more official to drop.