PDA

View Full Version : Questions for AMD FX users


Monnie Rock
12-29-05, 03:03 AM
Hello Everyone,

What is the highest multipler you can set?

Is this limited by your BIOS?

What is the Highest Multipler with the A8N32-SLI Deluxe?


Thinking Phase change cooling. Do not want FSB being the limit.


thanks
Monnie

Rytir
01-01-06, 05:21 AM
Well according to the 1009 bios on the A8N32-SLI board my FX-55 will go up to 25x

Monnie Rock
01-02-06, 01:11 PM
Thank you for taking the time to reply Rytir. I appreciate it.

Monnie

Monnie Rock
01-03-06, 08:55 PM
Rytir,


What is the max voltage you can assign to the cpu with the 1009 BIOS and your A8N32-SLI ?

Rytir
01-04-06, 02:57 AM
I had to reboot on that one but looks to be 1.5625v and jsut incase you want to know ram goes to 3.2v :) Anything you need to know jsut let me know. Oh it also has a overvoltage thing that will increase it even more which according to the manual will increase the offset by another 200mv on the CPU also has a OV for +1.2v which will increase it to +1.3v and a OV for +1.5v which will increase it to +1.6 not sure what this does exactly but I have seen the CPU voltage hit 1.6v with the OV for the CPU enabled.

Rytir
01-04-06, 03:21 AM
Oh the 1.2, 1.5 and such is for the NB, SB and HT overvoltage they renamed them in 1009 compared to 903 bios which was listed in the manual as just 1.2v and so on.

Monnie Rock
01-06-06, 01:45 AM
Rytir,

Thanks for going through all the trouble. I do appreciate it.

Wish I could find one of the A8N32-SLI Deluxe/wifi boards. Seen any of those around?

Rytir
01-06-06, 12:22 PM
not yet even the normal ones are hard to get. I waited weeks on newegg and finally caught them in stock soon as i ordered tey were out of stock again lol.