PDA

View Full Version : Help with King Kong


Roch
01-01-06, 10:12 AM
Just bought King Kong. As soon as I try to go into the options the controls go mad, as if I'd leant on the arrow keys, anyone had this issue? Once in game the controls are the same, like I'm staining to look into the sky constantly. No peripherals attached and using Saitex Eclipse and G5 mouse.

Help!

Paddywak
01-01-06, 11:08 AM
Look at Q3 here ... http://www.saitekusa.com/usa/supp/gamersk_support.htm
It solved the same problem for me ... :)

Roch
01-01-06, 02:24 PM
Many Thanks, I'll give that a go! (xmasmile)

Roch
01-01-06, 02:44 PM
It worked! Awesome work Paddywak.

Paddywak
01-01-06, 03:31 PM
Glad to help ... Happy New Year !

LabShark
01-03-06, 08:27 AM
How's the game?

Paddywak
01-03-06, 11:14 AM
Duno really ... I've only tried the demo but the field of view is too restricted for me ... I use a widescreen monitor. Even though they have widescreen resolutions available the view width stays the same as 4x3 and some of the top and bottom gets chopped off ... :(

If anyone is interested there's a discussion about the widescreen options here ... http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=1658&highlight=king+kong

LabShark
01-03-06, 12:18 PM
I hate it when they do that. Yes - the WS site is quite helpful.

Thanks