PDA

View Full Version : [CGW Scans] Enemy Territory Quake Wars


Burpy
01-11-06, 01:49 PM
http://img11.imageshack.us/img11/3901/000026481in.jpg

[ CGW Cover (http://img11.imageshack.us/img11/5782/cover0ty.jpg) ]
[ Page 1 (http://img11.imageshack.us/img11/3968/19me.jpg) ]
[ Page 2 (http://img11.imageshack.us/img11/8254/29we.jpg) ]
[ Page 3 (http://img11.imageshack.us/img11/4667/37qw.jpg) ]
[ Page 4 (http://img11.imageshack.us/img11/8529/4a9rf.jpg) ]
[ page 5 (http://img11.imageshack.us/img11/2623/4b7zf.jpg) ]
[ Page 6 (http://img11.imageshack.us/img11/1726/56eh.jpg) ]
[ Page 7 (http://img11.imageshack.us/img11/4598/64dt.jpg) ]

Enemy Territory: Quake Wars Offical WebSite [ Link (http://www.enemyterritory.com/) ]

jAkUp
01-11-06, 01:55 PM
Thanks! :) If we receive any complaints, these will have to go down, but in the mean time, fair play :)

GamerGuyX
01-11-06, 01:55 PM
Hey wait a minute... I've had that issue of CGW for like 2 weeks now. Maybe I should of scanned the pics myself. http://forums.raiden.net/images/smiles/eusa_doh.gif

LORD-eX-Bu
01-11-06, 02:07 PM
uh, how much is this gonna cost per month? Looks like a sweet game but I hate monthly fees, I'd rather just have to pay for the game once to play it:lol:

Superfly
01-11-06, 02:14 PM
no monthly fees

jAkUp
01-11-06, 03:09 PM
Its like BF2. Buy once, play forever :D Or, until you get bored of it, also much like BF2 :D

Zelda_fan
01-11-06, 06:36 PM
these screenshots make me want to pee on myself.

Bad_Boy
01-11-06, 06:39 PM
I'm not interested in this game for the graphics, if the gameplay is anything like W:ET then it should be amazing fun! :D

jAkUp
01-11-06, 06:39 PM
these screenshots make me want to pee on myself.

(w/opics)

ralinn
01-11-06, 07:07 PM
these screenshots make me want to pee on myself.
LOL

It's so wrong it's funny :D

CaptNKILL
01-11-06, 07:14 PM
Hey! Thats an Icarus in that first screenshot! This game must have more classes than the ones shown on the pages with the classes. I really hope you can be a berserker or a parasite... Quake 2 had some awesome enemies (like the Icarus), I really hope we can play them :)

EDIT: Ah, I see... the caption for the Icarus pic says that its an "Icarus antigravity pack". Its just a piece of equipment, not a class... oh well, its still cool :)

LORD-eX-Bu
01-11-06, 07:43 PM
man this game is gonna be sweet. I am so excited. I loved W: ET. I can't wait. I'm gonna wait to upgrade my computer until this comes out, oh man... can't wait:nana:

Roliath
01-11-06, 07:50 PM
when's this game coming out?

LORD-eX-Bu
01-11-06, 07:51 PM
when its done I guess. Gives me some time to get some cash :lol:

anybody?

alucard_x
01-12-06, 09:44 AM
this game looks awesome..

i just hope they can optimize and make it run decent on a average system. ie. make it run better than quake4.

CaptNKILL
01-12-06, 09:58 AM
this game looks awesome..

i just hope they can optimize and make it run decent on a average system. ie. make it run better than quake4.
I was actually really impressed with Quake 4s performance. And I seriously doubt this game will run better. For me, Quake 4 seemed to run better than Doom 3 most of the time. Maybe not higher max framerates but the average had to be quite a bit higher than Doom 3s. Of course I did play Doom 3 on an XP 2500, rather than the CPU Im running now... that probably had something to do with it :p

LORD-eX-Bu
01-12-06, 10:02 AM
I am running on a XP 3000+ w/1GB mem and a 9550 Pro with 256mb and the game runs great at High Quality settings for me, I hope Quake Wars can do something similar, if not who cares, I'll have a new computer by then:D

I've never oc'ed this rig, who knows, maybe I can get some more performance out of it to make it last a bit longer. I heard you can softmod the 9550 to a 9600 pro or something like that. I don't have any experience with AMD cpus so I haven't even messed with it and I don't think that the Gigabyte K8ns mobo is very good for overclocking anyways.

I can't wait for all the new hardware to start coming out to make these new games run crazy fast:thumbsup:

nutcrackr
01-12-06, 03:29 PM
In PC Zone they said that qw is set to run on the same spec machine as Doom 3. According to Kevin Cloud they changed a lot of rendering code and he doesn't think they can call it the same tech.

Marvel_us
01-12-06, 06:25 PM
Well just to be on the safe side, everyone start saving for an upgrade...just in case.;)