PDA

View Full Version : Thermaltake PSU


Impruv
01-30-06, 08:33 PM
Do you think a Thermaltake (tr2) 430w psu with 18 amps on the +12v rail will power my system sufficiently?

Rig in sig...

Link to PSU (http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm)

And would it power it sufficiently if I add maybe another gig of ram to it in the future?

Roadhog
01-30-06, 08:37 PM
maybe.

Impruv
01-30-06, 08:51 PM
:( ...well the thing is I can get that for $30 and well; it seems like such a bargain. Either than or a 580w raidmax powersupply for 80 but iono when that will come in stock; and I just got my case and I don't want to wait. Soo, I need some suggestions on what I should do.

Initially I wanted to raidmax but now I don't want to wait..i was planning to make the raidmax last till my next rig...but not I'm not sure and am going for this really sweet deal...

Roadhog
01-30-06, 08:57 PM
just get an antec TP-550...

for $30 id say get it.. i bet it could run that system.

Impruv
01-30-06, 09:13 PM
okay; any other suggestions? this is all canadian money too btw....so 30$ CDN like 25 bucks american

snowmanwithahat
01-30-06, 09:24 PM
i am almost positive it'd run your system without an issue, that is however IF YOU DON'T UPGRADE, anything more than a 6600 GT will sap the power right out of it, forget about a 7800 in there with that power supply, however, with another 1gb of memory like you said i see no reason why it wouldn't power your system flawlessly

Impruv
01-30-06, 09:26 PM
okay; then maybe I will get it....

marqmajere
01-30-06, 09:28 PM
I have that same PSU in my system. Runs great.

Impruv
01-30-06, 09:38 PM
Okay; thx for that reply; now I know it will work :D