PDA

View Full Version : Do most 7900GTX's work fine?


Pages : [1] 2

kwynjunk
05-25-06, 05:15 PM
Post here if you have no problems.
Thanks.

Just a quick 1-2 word response such as

works fine
or

artifacts

MikeC
05-25-06, 05:18 PM
No problems

AliceCooper
05-25-06, 05:41 PM
I've got the Gainward Bliss Golden Sample 7900GT that runs at 550 mhz core & 700 mhz memory stock.

On the back of the card it is clearly labled 79GTX so I think it is a 7900GTX that failed to make the grade. O/C is poor. 650mhz on core but only 725 on memory.

WTH it's freaking fast and I luv it!!!

Bring it on.

Rytr
05-25-06, 05:53 PM
I have the eVGA 7900GT CO SC...no problems.

keith33
05-25-06, 05:55 PM
No problems after RMAing card from first batch.

dvlk80
05-25-06, 05:58 PM
Both BFG 7900GTX @690Mhz, 1750Mhz i have are no problems,..:)

JimBobb
05-25-06, 05:58 PM
No Problems with my 2x7900GTX (nana2)

kwynjunk
05-25-06, 06:03 PM
Mine works. But i've only had it 1 day and Im getting nervous hearing other people's problems.

Xion X2
05-25-06, 06:12 PM
BFG Tech. No problems here. OC'd and doing fine.

I wouldn't buy an XFX card, though. That was my first, and it was DOA.

SLippe
05-25-06, 06:13 PM
I've got the Gainward Bliss Golden Sample 7900GT that runs at 550 mhz core & 700 mhz memory stock.

On the back of the card it is clearly labled 79GTX so I think it is a 7900GTX that failed to make the grade. O/C is poor. 650mhz on core but only 725 on memory.

WTH it's freaking fast and I luv it!!!

Bring it on.
Uhm, since you are at 650mhz on core, I'd say it's a GTX as well, because I believe the only way to get 650mhz on the Core on a GT is to vmod it. Correct me if I'm wrong.

Oh, BTW, no problems whatsoever with my eVGA 7900 GT CO Superclocked(TM).

top3koms
05-25-06, 06:43 PM
Both of mine have worked without flaw since day one

blurp
05-25-06, 07:52 PM
Stock OEM PNY 7900 GTX @ 680/1720 working great for the last month.

nV`andrew
05-25-06, 08:00 PM
I have the eVGA 7900GT CO SC...no problems.

same, great card

lee63
05-25-06, 08:06 PM
Both of mine have worked without flaw since day one
Wow! and you got the SCs

jcniest5
05-25-06, 08:15 PM
Mine works great! Thanks!

SH64
05-25-06, 10:10 PM
Same concerns here .. anybody with a Point of View 7900GTX/SLI like to report ?

Saintster
05-25-06, 11:14 PM
BFG Tech. No problems here. OC'd and doing fine.

I wouldn't buy an XFX card, though. That was my first, and it was DOA.


Both my xfx have worked fine from day 1. i got them on release day:D

Neophyte
05-25-06, 11:58 PM
Never had a single Problem with it.

Asus EN7900GTX

Xion X2
05-26-06, 12:13 AM
Both my xfx have worked fine from day 1. i got them on release day

I'm glad for you. It's a hit and miss thing lots of times, but XFX's have gotten the most negative feedback on newegg because of so many DOA's the first couple of weeks the card was out. I knew that and still went and ordered one because it was the last in stock and then regretted it later. I spent 5 hours assembling my first build and finished it up without getting a signal to my monitor. Talk about being PO'd.

It's good that yours are working, though. Keep kickin @#* in SLI. :)

Wmc90
05-26-06, 02:48 AM
Same concerns here .. anybody with a Point of View 7900GTX/SLI like to report ?

No problems here...

Hmm, my Sig isnt showing..

Well here are the specs:
P.O.V. 7900GTX 680/1720 w/ VF900cu
AMD Opteron 170 DualCore @ 2.7Ghz
DFI NF4 LanParty Ultra-D
2x1024MB PQI 2.5-3-3-7 @DDR450
36GB Raptor & 2x250GB Barracudas-R0
Logitech Z680/Senn HD590 on X-Fi XM

Jarodd
05-26-06, 02:51 AM
Same concerns here .. anybody with a Point of View 7900GTX/SLI like to report ?

Well i have one, but when i'm done readings forums and stuff, i'm shuting down my comp and RMAing the card, so no good news :)

radekhulan
05-26-06, 02:56 AM
I have MSI 7900GTX and Leadtek 7900GTX for about 2 months now, clocked at 700/1800, and no problems whatsoever. Perfect cards :-) From my retailer I heard Leadtek cards have very low RMA rate.

Mor1988
05-26-06, 04:47 AM
Your posts raise my hope! I think I will buy such a graphics card. Are your cards already fixed or is it just luck to get a working card?

john19055
05-26-06, 05:05 AM
my work fine in SLI for two days and then it started messing up ,I can run each card at a time and no problems ,I am still working to see if I can fix it without haveing to send these back.

saturnotaku
05-26-06, 05:14 AM
Bought a BFG 7900GTX at launch and any issues that arose were software related.