PDA

View Full Version : Dodgy Shawdows in Hitman:BM


alitayyab
06-02-06, 01:21 AM
Here's the pic:
http://www.geocities.com/alitayyab/bm.JPG






Specs as in sig!


I get this in all the places, using soft or hard shadows. Game res=1024*768
Other ingame settings are maxed out except AF which is 8x and AA which is disabled, apparently cuz this game uses HDR(?)
any ideas?

SH64
06-02-06, 01:27 AM
AA works just fine , that problem however is something similar to what i got with my X800 card when i used some old drivers (5.8) .
in my 7800GTX & X1900XTX setups with latest display drivers i dont get it anymore.

have you tried changing display drivers ? or trying driver cleaner & install from scratch ?

alitayyab
06-02-06, 07:30 AM
okay i will try the latest drivers. dont know why the AA slider doesnt move though!

nekrosoft13
06-02-06, 07:44 AM
turn your hitman profile or global to application for AA and AF, then enable AA and AF in game.

and problem solved

alitayyab
06-02-06, 12:38 PM
@nekrosoft13

thanks. that did the trick!