PDA

View Full Version : 3Dmark06 and SLI weird issue


wollyka
07-04-06, 03:12 PM
Hi
i started having today a weird issue with SLI and 3DMARK06..
3Dmark06 is supposed to run in AFR mode with default profile provided by nvidia.. right?
Ok here is my problem: when i run the default 3dmark06 test, the SM2.0 tests run in AFR but the CPU and SM3.0 tests run in SFR mode!!! giving me a k\lower overall score..
If i choose the SM3.0 alone to run it runs in AFR mode as it should be..
reinstalled the drivers, used driver cleaner, used other drivers same things!
i am using FW 91.311 windows x64
What could be the problem! help me please

SH64
07-04-06, 04:00 PM
What score you get exactly ?

wollyka
07-04-06, 05:08 PM
7300 before
5438 now!

SH64
07-04-06, 07:03 PM
Try deleting 3DMark06 profile & making a new one. set the SLI value to "1" which is AFR & see what happens.

wollyka
07-04-06, 08:02 PM
Try deleting 3DMark06 profile & making a new one. set the SLI value to "1" which is AFR & see what happens.
Thanks for your help, it worked! after applying your advice!
my score is back to normal at 7359..
Then i reloaded the defaults nvidia profiles using nhancer, rebooted and they worked too!
So many thanks! (nana2)
But why did this happen?SM2 tests ran in AFR and SM3 in SFR? i don't think the 3dmark06 profile can determine which tests run in AFR and which in SFR? very weird..

SH64
07-05-06, 07:48 AM
Glad to hear it worked :)

honestly i dont know even why would that happen .. its the same app how could it run in different modes at same time , it dosent make sense to me :confused: could be a driver bug or something ..