PDA

View Full Version : 91.33 default video color settings suck


stealth25k
07-17-06, 04:54 PM
Hi guys

long time lurker first time poster. I formatted my pc today and decided to install the 91.33 forceware drivers. Immediately I noticed that my vidoes on my computer don't look right. I found out that, if you go with the new control panel to video and television then adjust video color settings. The three sample pictures don't look good as the ones for adjust desktop color settings on the left side. You can compare the pictures by looking at the adjust video color settings. I tried to match them up the best that i can, but the pictures still don't look right and my videos on the pc don't look good like they did with the previous drivers. I was wandering what settings do people have for the pictures, ex.brightness, contrast, hue, etc. and if the sample pictures look the same.

Also, is there a way to disable the sli message when i turn my pc on?

I have a 7800 gtx and a 17 inch crt trinitron

thanks in advance

squall_leonhart
07-17-06, 04:59 PM
Hi guys

Also, is there a way to disable the sli message when i turn my pc on?

I have a 7800 gtx and a 17 inch crt trinitron

thanks in advance

yes, install 91.28

stealth25k
07-17-06, 05:16 PM
thanks for replying, I think ill go back to the 89's.

squall_leonhart
07-17-06, 05:19 PM
thats an even better idea.

LabShark
07-18-06, 09:40 AM
I thought the 91.33s fixed the SLI thing...........

EverGreen
07-18-06, 03:42 PM
There is no more SLi report in the 91.33 release and your problems can solved with your CRT Temp settings, because i had simulair problems with my old R.I.P. CRT.
Check the tool powerstrip also to tune your monitor settings...

;) Working now with a TFT 21 " inch widescreen on 1440x960 60hz and most of my problems seems away with 91.33.