PDA

View Full Version : Production 91.45 Quad only driver notes


Rollo
08-10-06, 06:21 PM
Note to Quad SLI users: NVIDIA driver v91.45 is now available. v91.45 is not a beta driver, it is a production driver for Quad SLI.



NVIDIA implemented a number of fixes for Quad SLI which should solve some of the issues reported by end users.



The screen vibrates up and down by several pixels and there is a black line running through the screen in various 3D applications on Dell 2407 WFP, Dell 2405 WFP, Dell 2007 WFP, Dell 2005 WFP, and Phillips 230W monitors.

The system crashes and reboots when minimizing or maximizing the Media Center player while playing live or recorded TV.

There is occasional texture dropout in World of Warcraft when flying over the landscape.

Several games (The Chronicles of Riddick, Quake 4, and Dinobones) display a ghosting effect when running with 8x SLI AA enabled.

There is corruption in Counter-strike v1.6.

The screen shakes when running World of Warcraft at a resolution of 1920x1200.

A black line bisects the screen after entering 3D mode in World of Warcraft and Eve Online.



NVIDIA also let me know they launched this driver to initially support the Quad SLI 7950 GX2 products since testing of that card was completed first. They also let me know they will post a WHQL driver to NVIDIA.com that will support all GPUs sometime in the weeks to come.



Full release notes can be found here

http://download.nvidia.com/Windows/91.45/91.45_ForceWare_Release_Notes.pdf

DataMatrix
08-10-06, 06:25 PM
Why the hell would anyone need Quad-SLi for WoW or CS1.6?

jAkUp
08-10-06, 07:03 PM
For 8 or 16x AA.

Still waiting on x64 drivers :(

RejZoR
08-10-06, 07:12 PM
Why the hell would anyone need Quad-SLi for WoW or CS1.6?

Doh, it's the only way to get 3000 FPS !!!111

shungokusatsu
08-10-06, 07:30 PM
Why the hell would anyone need Quad-SLi for WoW or CS1.6?
Because 1.6 looks even better with 32x AA :D

SH64
08-10-06, 07:37 PM
Finally we've got our own section of the drivers release :D
hope nVIDIA continue the support & enhance performance , get QuadSLI working in all SLI-enabled games & fix more of the compatability issues although most of them are gone with this release.

K007
08-11-06, 04:12 AM
dont forget to give <3 to those single gx2 owners ><...

Xion X2
08-11-06, 11:37 AM
1) "n00b" Budget PC : Intel P4@3Ghz , MSI X800Pro@downclocked "16PP" XT, 1GB DDR400
2) "Advanced" Multimedia PC : Intel P4@3.4Ghz , 1.5GB Corsair Xpert RAM , Sapphire X800XT-PE
3) "Pro" Gaming PC : AMD Athlon FX-55 (San Diego) , ATi X1900XTX 512MB , 2GB OCZ Titanium DDR400 , DFI nF4-D
4) "Avarage" Laptop PC : Intel Dothan 760@2GHz 2MB L2 , GeForce Go 6800 256MB DDR1 , 1GB DDR2 RAM (@533Mhz) , 100GB SATA HDD
5) "1337" Gaming PC : Athlon64 X2 4800+ , DFI nF4 SLI-DR Expert Venus , Thermaltake 750W , 2x7950GX2 (Quad SLI) , 2GB OCZ Titanium DDR400


SH64, do you work for Donald Trump?

|MaguS|
08-11-06, 11:43 AM
Because 1.6 looks even better with 32x AA :D

Got a screenshot of that!? :D

SH64
08-11-06, 02:17 PM
SH64, do you work for Donald Trump?
Nope , actually he works for me.

Xion X2
08-11-06, 02:30 PM
Lol. :D

K007
08-11-06, 08:26 PM
Nope , actually he works for me.

lol good one

shungokusatsu
08-11-06, 08:49 PM
wow I was messing around with cs 1.6, turns out it runs at 999 fps LOL. But, the game runs weird, it feels like gravity is on 5 when the frames go above 500 fps. If only I could hit these fps in CSS :D

shungokusatsu
08-11-06, 09:00 PM
Got a screenshot of that!? :D
A quickie since you asked :D

32x AA, 16x AF

http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.c4f2d119f7.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?c4f2d119f7.jpg)

And another

http://img3.freeimagehosting.net/uploads/th.1900a0ef23.jpg (http://img3.freeimagehosting.net/image.php?1900a0ef23.jpg)

SH64
08-11-06, 09:32 PM
wow I was messing around with cs 1.6, turns out it runs at 999 fps LOL. But, the game runs weird, it feels like gravity is on 5 when the frames go above 500 fps. If only I could hit these fps in CSS :D
Please PM me a screenshot for that 999fps & include the framerate using FRAPS (duh!) , settings (res + aa/af) on it using paint or any other prog & make sure quadSLI bars are shwoing up.
i would like to send it for some friends ;) :D

shungokusatsu
08-11-06, 09:52 PM
Please PM me a screenshot for that 999fps & include the framerate using FRAPS (duh!) , settings (res + aa/af) on it using paint or any other prog & make sure quadSLI bars are shwoing up.
i would like to send it for some friends ;) :D
It only stays at 999 with no aa and no af, using in game netgraph for fps.

SH64
08-11-06, 09:56 PM
It only stays at 999 with no aa and no af, using in game netgraph for fps.
Oh i thought that was in-game ..

shungokusatsu
08-12-06, 12:00 AM
Oh i thought that was in-game ..
It is in-game, but net_graph 3 shows your fps in game as well.

hemmy
08-12-06, 08:00 AM
to get fps above 100 in CS 1.6 you have to use developer 1, and using above 100fps makes you run a jump slower

CaiNaM
08-12-06, 09:46 AM
they will run on "non-quad" cards with an inf tweak, and they also enable transparent aa in 6000 series gfx cards.

http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_content&task=view&id=584&Itemid=1

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=193280

DataMatrix
08-14-06, 08:17 AM
they will run on "non-quad" cards with an inf tweak, and they also enable transparent aa in 6000 series gfx cards.

http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_content&task=view&id=584&Itemid=1

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=193280

Don't you mean 6 series?

seppuka
08-14-06, 09:58 AM
Fix a few errors and dropouts with the 7950GX2 also, check the ForceWare thread !