PDA

View Full Version : Is this memory setting ok?


K007
08-11-06, 05:31 AM
Topic = Q -.-

http://img224.imageshack.us/img224/735/untitledcc1.jpg

Sig has my specs. Thanks.. just wondering if i can squeeze more out of the memory. No O/C CPU / etc.

PSYCHODAD
08-11-06, 05:47 AM
Exact same settings I'm using. Completely stable for me. Believe I did up the memory voltage in the bios some tho.

K007
08-11-06, 06:21 AM
The corsair one is meant to be @ 2-3-3-6 @ Defaults ><.

Also what about this trc/idle timer thing..is that default?

DarkJedi664
08-11-06, 05:15 PM
eh, you're ok with what you have honestly. If it's stable, dropping the numbers isn't going to get you that much better performance really. Make sure the voltage for the memory is at least 2.7/2.75.

K007
08-11-06, 09:50 PM
Hmm in the ASUS bios i pick Standard profile..if i pick manual it lets me change everything..but then i am not sure what the defaults for the other stuff are ..like chipset voltage i think 1.5..dram is on auto i can pick 2.75 from here..is there a way to check the default voltages on the ram? Ntune?

DarkJedi664
08-11-06, 11:09 PM
Default for most ram i believe is 2.6v but some need 2.7/2.8 to operate properly.