PDA

View Full Version : Gothic III


OxfordDon
10-20-06, 10:42 AM
The nvidia SLI website claims to fully support Gothic III, so does anyone know which driver(s) contain the profile for the game?

SH64
10-20-06, 06:36 PM
I need to get the game first .. its only out in Europe i think.
as for your question : i think the 91.47 has it.

OxfordDon
10-20-06, 08:50 PM
Unfortunately not, I'm using 91.47, and there's no profile for gothic III there.

OWA
10-20-06, 09:30 PM
92.91 has a profile for Gothic III.

<PROFILE Label="Gothic 3">
<APPLICATION Label="gothic3.exe"/>
<PROPERTY Label="multichip_rendering_mode" Value="0x02400001" Itemtype="predefined"/>
</PROFILE>

fatal1ty
10-20-06, 11:25 PM
We need some new WHQL drivers!! :)

SLippe
10-21-06, 12:11 AM
Unfortunately not, I'm using 91.47, and there's no profile for gothic III there.
Do you have the latest version of that driver? They updated it. Not sure if it has the profile or not though.

Dr.Nick
10-21-06, 02:59 AM
The updated 91.47's do have one

SH64
10-23-06, 02:53 AM
Theres a profile even in the un-updated ones. same as the one OWA's mentioned.
i get ground flashing with it though .. SFR works with no issues but a little less performance.
maybe i'd have to wait for a new drivers release. :thumbdwn:

K007
10-23-06, 03:19 AM
are u allowed to post some screenshots in the game forums?

SH64
10-23-06, 03:33 AM
are u allowed to post some screenshots in the game forums?
Sure , why not ?

OxfordDon
10-23-06, 04:43 AM
Theres a profile even in the un-updated ones. same as the one OWA's mentioned.
i get ground flashing with it though .. SFR works with no issues but a little less performance.
maybe i'd have to wait for a new drivers release. :thumbdwn:

Hmm, interesting, there was no Gothic III profile in the version of 91.47 I had (which is why I asked the question :rolleyes2 ). Anyway, installed 92.91 which does have it, and has the added bonus of seemingly curing the corrupted screen issue when alt tabbing out of WoW, so double result for me :D