PDA

View Full Version : Supreme Commander Beta


Tork64
10-23-06, 01:49 AM
http://www.fileplanet.com/169140/160000/fileinfo/Supreme-Commander-CLOSED-Beta-Client+supreme+commander+beta+key&hl=fr&gl=fr&ct=clnk&cd=5&client=firefox-a

so yeah the beta is out for download :headbang:

sirplayalot
10-23-06, 02:16 AM
Umm...I dont know if you can talk about cracks on this forum...And I dont know if you should link to that site since its all discussion of warez...

K007
10-23-06, 02:20 AM
thx for the info..but i think this is gonna get deleted ><

CaptNKILL
10-23-06, 02:36 AM
Yep, this is deffinitely going to get closed and deleted...

Tork64
10-23-06, 02:42 AM
removed it. Anyways the game so far seems extremely fun. Gonna load up with a friend in a few and play.

|MaguS|
10-23-06, 11:09 AM
Well since your not under NDA, mind posting some shots? I got in the beta but have yet to recieve my key.

stncttr908
10-23-06, 11:35 AM
I want this game. Stupid closed betas...

Boogalo
10-23-06, 01:58 PM
i got it running and everything but it doesn't like the X600 in my work computer. hope it likes my rig at home.

nekrosoft13
10-23-06, 02:01 PM
damn, i need to go home!! now !!

still 40 minutes at work :|

Brimstone7
10-23-06, 11:54 PM
After literally about 20 attempts I've seen tons of crashes, hangs, stalls, and only 5 minutes of actual gameplay. I'm sure there's an awesome game underneath there, somewhere, but it's proving very difficult to get to it!

arioch21
10-24-06, 12:48 AM
I really wanted to try it but I couldnt get a single game going without disconnects, im starting to hate beta's for MP only version of rts games :(

Tork64
10-24-06, 01:45 AM
They wont let me post it here, but there is a edited file that lets you play with AI enabled, been playing for an hour so far with AI enabled, 4 vs 4.

drafz
10-24-06, 03:05 AM
They wont let me post it here, but there is a edited file that lets you play with AI enabled, been playing for an hour so far with AI enabled, 4 vs 4.


how was the framerate ??

with my single core 2.4ghz A64, after 45minute, and 2 AI , the framerate drop to 10Fps , or less. dont know why.
X1900XT, 2gig and dedicated HDD ... :o

Boogalo
10-24-06, 03:49 PM
this game is sick, hunt it down if you can.

it barely runs on the lowest settings on my workstation. pentium D 3.4 2gb ram, ati X600.

it did just fine at home AXP 3200 2gb ram, 6800gt(stock clocks)

nekrosoft13
10-24-06, 03:55 PM
sorry but what do you expect, x600 is not a real gamming card

Marvel_us
10-24-06, 04:01 PM
sorry but what do you expect, x600 is not a real gamming card

ROFL!:lol2:

Boogalo
10-24-06, 04:02 PM
sorry but what do you expect, x600 is not a real gamming card
i know its crap :thumbdwn: , at least i didn't pay for it (pirate)

wish i had a good pcie card to throw in it, but its just my machine at work, so no biggie.

drafz
10-24-06, 05:01 PM
i suspect pathfindingto eat all cpu ressource.

anyway , TA:spring is far from that. it's 10 time more efficient than sup comm.
in TAS , you can manage 250 unit in motion before start to get slowdown , at least with decent cpu . like mine .


pretty graphics is good, but we need a better freedom with view mode ,and god sake , optimize pathfinding , it's UGLY .

unplayable with 2 AI after 30 min of game. :thumbdwn:

Boogalo
10-25-06, 09:36 AM
remember it is still beta code.

i'm having no luck against the ai. i just start building a small force and some defensive structures and get swarmed by 40 planes.

Richteralan
10-25-06, 02:10 PM
The AI is borked.
It build WAY TOO FAST that impossible for real human players to catch up.

|MaguS|
10-25-06, 02:23 PM
For all the tards complaining about the AI being broken... no **** thats why its an MP Beta... The AI is not suppose to be running at all...

Boogalo
10-25-06, 02:37 PM
For all the tards complaining about the AI being broken... no **** thats why its an MP Beta... The AI is not suppose to be running at all...
no ****. i just think the massive curbstompings its handing out are funny. i've seen a few people hold up to it though.

Q!Shambler!Q
10-25-06, 05:52 PM
The AI is borked.
It build WAY TOO FAST that impossible for real human players to catch up.

The number of times I have said that when I start playing a new RTS...

drafz
10-26-06, 09:03 PM
OPTIMIZATION is the probleme.

they will optimize this game , and i hope they'll do it well .
Actually, even a 3 human player game is unplayble at normal gamespeed after 20 25minute.

wait and see so ...