PDA

View Full Version : Battlefield 2 Crashing Please Help


CDE_1246
10-24-06, 06:19 PM
Downloaded Battlefield 2 today and it finished. Installation went smoothly and then i try loading up the game and the screen goes black getting ready to initialize and then just crashes and goes to the desktop. Updated it to v1.4 and no luck.

saturnotaku
10-24-06, 06:28 PM
Downloaded Battlefield 2 today and it finished. Installation went smoothly and then i try loading up the game and the screen goes black getting ready to initialize and then just crashes and goes to the desktop. Updated it to v1.4 and no luck.

Downloaded as in "purchased off Direct2Drive" or downloaded as in "taken from BitTorrent?" Choose carefully.

CDE_1246
10-24-06, 06:32 PM
ummmmmm torrent :) The demo did the same thing though

a12ctic
10-24-06, 06:36 PM
Well theres your problem, go buy the game and if you have the same problem come back. I wouldnt expect it to work though, thats one of the worst programed games around.

CDE_1246
10-24-06, 06:39 PM
Well its the same exact files. Theres people who bought the game and had that problem. Any other suggestions? Thanks

nVidi0t
10-24-06, 06:52 PM
I know the problem, buy the game and I'll help you out.

CDE_1246
10-24-06, 07:02 PM
I dont have 50.00 right now guess ill have to wait till christmas. Ill try to get it working my self but thanks any way guys.

Stoneyguy
10-24-06, 08:15 PM
Battlefield 2 is NOT (http://www.amazon.com/Electronic-Arts-Battlefield-2/dp/B0006SL93I/sr=1-1/qid=1161734459/ref=pd_bbs_1/102-9647072-2412110?ie=UTF8&s=electronics) 50 bucks

rflair
10-24-06, 08:16 PM
If your running any refresh other then 60Hz initially BF2 will crash.

Also BUY THE GAME, pirate if you want, but don't think its something to brag about.

CaptNKILL
10-24-06, 08:51 PM
If your running any refresh other then 60Hz initially BF2 will crash.
I haven't had that problem since bf1942 like 3 years ago. Is that still around? :|

rflair
10-24-06, 09:46 PM
I haven't had that problem since bf1942 like 3 years ago. Is that still around? :|
I haven't played BF2 in months, havn't even installed it since I reformatted maybe 3 months ago, but the problem was there last time I remember, once in game you can choose your resolution/Hz but anything like Refreshforce will make it crash because BF2 wants 60Hz just to start.

nekrosoft13
10-24-06, 10:22 PM
why is this still open?

jAkUp
10-24-06, 11:06 PM
Buy the game.