PDA

View Full Version : 8800 Splinter Cell DA screenshots, anyone?


SebC
11-18-06, 07:03 AM
Does anyone with an 8800 have Splinter Cell Double Agent? I wonder if you could post some screens so I can see how it looks, and if it runs smoothly? I have an x1800 XT and even with settings on max it doesnt look like the X360 version :(

crainger
11-18-06, 07:07 AM
From what I've read here, on the Ubisoft forums and from my experience if anybody can get DA running on a 8800 they are extremely lucky. I get crashes to the desktop and weird graphical glitches if I can actually get into the game. Not to mention the slow mo or fast forward bug the can happen randomly :(

Check Knot3D's post here http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1066726&postcount=161

It will impossible to get the PC version looking as good as the 360 version. Close, but not quite.

SebC
11-18-06, 01:11 PM
Aw :( Is this because of some sort of different architecutre between PC and X360?

hirantha
11-18-06, 01:26 PM
Aw :( Is this because of some sort of different architecutre between PC and X360?

Lets hope for a patch soon, this wouldn’t have happened if they were to make the SCDA for the PC first rather than migrating from Xbox to PC.. Damn greedy developers..

jAkUp
11-18-06, 01:27 PM
The game doesn't work, it artifacts all over the place. Hopefully a driver issue.

SebC
11-18-06, 02:54 PM
I got artifacts when I enabled AA through the control panel. Maybe you should try disabling it.

crainger
11-18-06, 04:01 PM
The game doesn't work, it artifacts all over the place. Hopefully a driver issue.

Mine is crashing with a d3ddrv.dll error on startup now :(

SH64
11-18-06, 06:27 PM
Check Knot3D's post here http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1066726&postcount=161

It will impossible to get the PC version looking as good as the 360 version. Close, but not quite.
Oh man :( .. its running like crap on current 7900 cards & somewhat decently on X1900xts @1024x768,NoAA .. & its already lower IQ than the 360 ?!! what a shame.
my fellow PC fanboy friend gonna have a headache when he sees this comparsion :D

adpr 02
11-18-06, 10:24 PM
Guys, download the 1.1 patch. once you install it the problem goes away. I had it on my x1800xl also. It's because you enabled HDR and AA at the same time. The V 1.1 patch fixes it.

roverXE
11-18-06, 10:34 PM
Guys, download the 1.1 patch. once you install it the problem goes away. I had it on my x1800xl also. It's because you enabled HDR and AA at the same time. The V 1.1 patch fixes it.

nothing can fix this buggy mess, certainly a total fubar after the last three

Bearclaw
11-18-06, 11:31 PM
I was at best buy today and almost picked it up until I remembered all the problems you guys were having with it. Will it work on with any card or is it just all around ****ed up?

SebC
11-19-06, 08:12 AM
I had very bad performance at first, but then I fixed it. You have to set affinity to one core, BUT do it before the game launches, otherwise when you Alt-Tab the performance drops. Also I noticed enabling AA will make major performance drop no matter what other settings you disable. Also, make sure to use the config utility. Im not sure what it does, but after I did that I got much better performance and could even go back in to display settings and turn everything up.

Jonelo
11-19-06, 08:58 AM
From what I've read here, on the Ubisoft forums and from my experience if anybody can get DA running on a 8800 they are extremely lucky. I get crashes to the desktop and weird graphical glitches if I can actually get into the game. Not to mention the slow mo or fast forward bug the can happen randomly :(

Check Knot3D's post here http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1066726&postcount=161

It will impossible to get the PC version looking as good as the 360 version. Close, but not quite.


http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1070042&postcount=178

Jonelo
11-19-06, 09:01 AM
Guys, download the 1.1 patch. once you install it the problem goes away. I had it on my x1800xl also. It's because you enabled HDR and AA at the same time. The V 1.1 patch fixes it.

The Patch version is v1.01, not is 1.1 ;) . 1.1 already out :) ?

Lfctony
11-19-06, 09:20 AM
Oh man :( .. its running like crap on current 7900 cards & somewhat decently on X1900xts @1024x768,NoAA .. & its already lower IQ than the 360 ?!! what a shame.
my fellow PC fanboy friend gonna have a headache when he sees this comparsion :D

What? :captnkill: I would run this on my X1900XT with everything on, 1440x900, 4xAA/16xAF/HDR enabled. Of course there might be later parts of the game when it
s unplayable with these settings. I can't play at all with my 8800 now. :thumbdwn:

SebC
11-19-06, 03:42 PM
http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1070042&postcount=178
Look at this guy's post:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3651075192/m/7661084105?r=2151053405#2151053405
He doesn't know why, but his version looks a lot like the X360 version (lighting is much more like x360 version). Any ideas?

darrenj
11-19-06, 04:13 PM
medium to low FPS and all settings default with my overclocked 7800GT, but no crashes!!!
Love the game

hirantha
11-19-06, 04:33 PM
medium to low FPS and all settings default with my overclocked 7800GT, but no crashes!!!
Love the game

did you try max setting?