PDA

View Full Version : GeForce 8800 and Fedora Core 6


Xavier Decoret
12-15-06, 11:04 AM
Hi,

I cannot make the nvidia driver work for my Fedora Core 6 on my Dell Precision 390. It worked on my old FC4 but now, the X system does not want to start. I install the driver using the livna xorg-x11-drv-nvidia-1.0.9742-3.lvn6 package

If I put any other card I have (GeForce 6800 or 7900), the machine works fine. When I put the 8800, I can see the "NVidia Driver Beta" splashscreen for a second, but it never goes further. After a couple of flickering,the X server complainsit cannot start. The log says:

Window System Version 7.1.1
Release Date: 12 May 2006
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.1.1
Build Operating System: Linux 2.6.9-34.ELsmp i686 Red Hat, Inc.
Current Operating System: Linux menthe 2.6.18-1.2849.fc6 #1 SMP Fri Nov 10 12:45:28 EST 2006 i686
Build Date: 01 December 2006
Build ID: xorg-x11-server 1.1.1-47.2.fc6
Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(++) Log file: "/dev/null", Time: Fri Dec 15 11:02:13 2006
(++) Using config file: "/tmp/tmpeNyV-Hxorg.config"
(EE) Failed to load module "wfb" (module does not exist, 0)
(EE) NVIDIA(0): Need libwfb but wfbScreenInit not found

Any idea?

jsimmons
12-16-06, 10:00 AM
I know this isn't going to help, but I installed FC6 on my system (8800GTX), and X works fine. Are you updrading from a prior version of FC or doing a fresh install?