PDA

View Full Version : 8800 lego star wars 2 problem?


firehawk
01-15-07, 12:27 AM
i have been getting a load of small stuttering in this game. its acting just like the ut2k4 stutter issue, just not as bad.


has anyone else encountered this with there 8800's?

it seems to happen really bad when forcing x16 af (i know thats overkill for this game btw)

LoneWolf15
01-15-07, 06:25 PM
I've only played the game for a little bit, but I have not experienced this problem under the 97.02 drivers. Will need to try it again with 97.92 and get back to you.

EDIT: Still no problems.

firehawk
01-16-07, 05:18 PM
well, my 8800 just died:(

after 2 months of running like absolute crap it finally crapped out on me. iam glad i kept my 7800 gtx as a back up.

TonyM16
01-16-07, 05:54 PM
well, my 8800 just died:(

after 2 months of running like absolute crap it finally crapped out on me. iam glad i kept my 7800 gtx as a back up.
:thumbdwn: R.I.P. 8800gtx.

I am very sorry that happened to you. You have my sympathies.

cryptococa
01-16-07, 08:34 PM
I have a similar issue too, for some reason my FPS sometimes drops inexplicably to a single digit number, and until I minimize and bring UT2k4 back it remains at that FPS state. Is anyone else having a problem like this?

firehawk
01-16-07, 09:27 PM
god i hate bfg's rma support.

i just called them up to get a rma set up and it took me over 35 minutes of telling the guy that my card was dead, totally dead before he got it and set up a rma for me.

he kept saying, i think its a driver issue.

wtf dude my card doesn't work at all. how is that a driver issue?!?

morons....

bfg should hire less collage students that just read what there computer screen tells them when people call in.