PDA

View Full Version : VIA Hyperion 4in1 v4.46 - Released March 10th 2003 Mirrors


sh*tshot
03-10-03, 09:00 AM
I've had a few emails from peeps saying that VIA's Servers are being hammered and do I know of any Mirrors? well yes I do as it happens... Hehe :D

http://warp2search.net/article.php?sid=11150&mode=thread&order=0&thold=0

:angel: To the Mod I wasn't sure were to post this? so if this is the wrong forum could you please move it to the right forum thanks.

joltcola
03-11-03, 05:58 AM
Thank you!

:thumbsup:


-- jolt

CaptNKILL
03-11-03, 04:12 PM
I havent dont any benchmarking, but I havent noticed any difference in speed or stability.

|JuiceZ|
03-12-03, 08:42 AM
If it aint broke don't fix it! :)

FastM
03-12-03, 08:49 AM
Originally posted by |JuiceZ|
If it aint broke don't fix it! :)


that goes double for any VIA drivers....

eL_PuSHeR
03-12-03, 09:57 AM
The only thing I noticed is that even I have the mark enabled for installing IDE drivers, it didn't install any IDE drivers at all. WTF?
On the other hand, haven't noticed anything new performance-wise.

Nutty
03-12-03, 04:58 PM
Well I installed them, and for the 1st time I've been able to turn on fast-writes in the BIOS without my system crashing.

*cue catastrophic AGP fast write crash*

Did a quick 3dmark01 test, and results were pretty much the same.

RageHeart
03-24-03, 11:25 AM
I recently noticed that the AGP tab of the det drivers shows as having AGP disabled! (ie. running @ AGP 1x)

Tyan s2390 MB (4x Via AGP)
Via 4in1 4.46
800 mhz Athlon
384 MB Ram
Asylm Ti4200 128mb agp
Nvidia Det. 43.30

HELP!

... any ideas why this might occur?