PDA

View Full Version : nForce drivers version: 15.00G


Phyxion
02-06-07, 09:50 AM
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winvista32_15.00G.html
(nana2)

Xploder270
02-06-07, 11:06 AM
can i use them for my Nforce3 Chipset?

Phyxion
02-06-07, 12:18 PM
yes

RanCorX2
02-06-07, 01:00 PM
cool, maybe ntune will work ?

link goes to a blank nvidia page :(

Yaboze
02-06-07, 01:13 PM
It says for systems with integrated graphics.

:thumbdwn:

AthlonXP1800
02-06-07, 01:23 PM
It says for systems with integrated graphics.

:thumbdwn:

Ah that why it stated 15.00G, good news is that I found the correct link (http://www.nvidia.com/object/nforce_400_winvista32_15.00.html), it come without integrated graphics. :D

j0j081
02-06-07, 01:38 PM
I wonder if it's even worth using these with an nForce3...the drivers it comes with seem pretty solid.

Monolyth
02-06-07, 01:52 PM
Discussion & links on the 15.00 for nForce 680i owners: Here (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=85801)

Cigarman
02-06-07, 09:11 PM
Strange im sure but when I installed the nforce drivers, I checked in the device manager and the SATA channels on my nforce4 AMD board show as being in PIO mode. Odd no? :screwy:

jaws
02-06-07, 09:38 PM
anyone try on nf3 yet?

Mr_LoL
02-07-07, 03:51 AM
The page to download the vista 32bit nforce4 AMD isnt working.

weevil
02-07-07, 06:24 AM
Is this driverset for the-

P5N32-SLI SE Deluxe
Chipset NVIDIA nForce4 SLI x16 Intel Edition

please?

RanCorX2
02-07-07, 07:44 AM
finally dl'd and installed them and vista asked me to activate again, wtf, said my key was already in use too..gay

jcrox
02-07-07, 02:23 PM
Uninstalled these....had no problems before using them and nothing but problems after installing them. Things are back to normal again and running smooth as silk.

RanCorX2
02-07-07, 02:52 PM
i'm having no problems with them just the fact i had to activata again, can't really blame nvidia just microsofts fault really. damn them!!

DRen72
02-07-07, 04:50 PM
We should not have to activate again just for updating drivers. Thats insane. Surely Microsoft will fix this obvious "bug". :eek2:

xrippa
02-08-07, 03:50 AM
It's not a bug... it's a feature :p

NoWayDude
02-08-07, 06:58 AM
Working fine (installed fine) on my mobo.

DRen72
02-08-07, 02:01 PM
Actually after I went home last night and installed these drivers expecting to have to reactivate, nothing happened. I installed them and everything was fine after a reboot. I did not have to reactivate nor did I notice anything weird with the drivers either. Looks good.

So if you had to reactivate, some more investigation as to why is in order.

jaws
02-08-07, 04:22 PM
So any news with nf3 owners?

j0j081
02-09-07, 05:53 AM
So any news with nf3 owners?
I am pretty sure you don't need to bother with them unless maybe you want the IDE/RAID driver.