PDA

View Full Version : nForce 15.00 Vista 32/64-bit nf680i WHQL Certified


Pages : [1] 2

Monolyth
02-06-07, 10:36 AM
Looks like they are finally out!
nf680i Vista 32-bit (http://www.nvidia.com/object/nforce_680i_sli_winvista32_15.00.html)

nf680i Vista 64-bit (http://www.nvidia.com/object/nforce_680i_sli_winvista64_15.00.html)

gizmoy2k
02-06-07, 10:45 AM
linky no worky :(

just gives a 404 when it comes to download

ah by complaining here i fixed it woooooooo, Now ok, will report back

jAkUp
02-06-07, 11:11 AM
The ones that come on the Vista disk are WHQL certified :) But these have a few fixes.

Pixelsmack
02-06-07, 11:26 AM
I am assume us old nForce4 SLIx16 Intel folk are still left out to let the birds of computing fate pick at our bones?

"He Who Might Finally Have To Just Get A 680 And 8800"

nekrosoft13
02-06-07, 11:28 AM
where are the nforce4?

JimBobb
02-06-07, 11:38 AM
No Nforce4 SLI this sucks :(

jAkUp
02-06-07, 11:52 AM
Great news. Thanks!!

Hm the x64 download link doesn't work yet...

hmmm... working for me

gizmoy2k
02-06-07, 11:53 AM
yeah i think they are messing with the site still, it comes and goes as it did for me

Pixelsmack
02-06-07, 11:54 AM
This is what I mean....so sad. BIG ZERO. And my motherboard that uses these drivers can fully use any of the Core 2 Duos, even the quads with a BIOS flash. It's like NVIDIA is doing this on purpose. I want an FTC investigation!! :captnkill:

http://www.pixelsmack.com/incoming/pics/nv.jpg

caldas
02-06-07, 12:17 PM
No Nforce4 SLI this sucks :(

Ho well a Big ZERO to Nvidia :thumbdwn:

jAkUp
02-06-07, 12:27 PM
Installed it, running good so far... don't really notice anything different :o

ArrowMk84
02-06-07, 01:16 PM
Sweet. I hope this has some positive impact on my issues.

DarkJedi664
02-06-07, 01:23 PM
There's drivers for all platforms now, look again.

nekrosoft13
02-06-07, 01:40 PM
nm

vmsein
02-06-07, 02:47 PM
Thanks for the heads up Monolyth! It appears that nvidia is making some progress in the drivers department:) All we need now is the graphics driver.

Xploder270
02-06-07, 03:17 PM
Can i use the Nforce 15.00 driver for my Nforce3 Chipset, too?

Or is Nforce3 now obsolete? :(

DarkJedi664
02-06-07, 04:06 PM
Well nForce4 doesn't have AGP drivers, so you're on own there.

verncat
02-06-07, 04:09 PM
These installed without issue for me and so far are running just fine. I haven't really noticed a difference, but then again I really haven't looked for any differences yet.

Shawn

lukrad
02-06-07, 04:26 PM
They released for Nforce 4 AMD motherboard as well. Still event viewer report ACPI Error 6 on Nforce 4 AMD boards...meaning **** all this. :thumbdwn:

Yoshi
02-06-07, 05:32 PM
does ntune work with vista?

BDRBRYAN
02-06-07, 06:23 PM
Yes, we posted a version of nTune for Vista a couple of weeks ago.

You can grab it from here:

http://www.nvidia.com/object/ntune_5.05.25.00.html

shungokusatsu
02-06-07, 06:49 PM
I am assume us old nForce4 SLIx16 Intel folk are still left out to let the birds of computing fate pick at our bones?

"He Who Might Finally Have To Just Get A 680 And 8800"
AMD 16X drivers are now listed as well, both 32 bit and 64 bit. They have them for all chipsets except the older Nforce ones. Now we just need those SLI drivers :D

AdamK47
02-06-07, 06:59 PM
I just got done installing these and noticed something very odd. I have two SATA drives in RAID-0. Everytime I reboot the drives get parked when it shows "Shutting Down". When the BIOS detects the array the drives spin back up. What's the point of parking the drives on a reboot when they have to spin back up anyways?

nekrosoft13
02-06-07, 07:02 PM
Yes, we posted a version of nTune for Vista a couple of weeks ago.

You can grab it from here:

http://www.nvidia.com/object/ntune_5.05.25.00.html

we? we? we as in nvidia?

Nvidia on nvnews board?

nekrosoft13
02-06-07, 07:04 PM
WARNING: on NEOWIN.NET few people are reporting that they had to re-activate their windows after installing nforce drivers