PDA

View Full Version : Force TV-Detection ??


egyteam
02-09-07, 10:04 PM
Force TV-Detection is not working with all forceware's vista drivers,

any one get it to work ?

Kingers
02-10-07, 08:02 AM
doesn't work for me either, DVI to HDMI adapter does not recognise my Mirai HDMI TV.

Ancient
02-10-07, 09:21 AM
NVIDIA has already acknowledged that the TV-out functionality (and HDTV compatibiliyt/overscan adjustment) in Vista is lacking in the current drivers. According to their plan it will be addressed in March.

monkeydust
02-10-07, 09:27 AM
Ugh... I tried using that and my Vista install has been screwed up ever since.

Now, everytime I boot up, it displays my desktop in widescreen even though I don't have a widescreen monitor. It doesn't have 1600x1200 in my resolutions anymore so I have to switch my monitor to the monitor that it says is already hooked up. Then, 1600x1200 magically appears.

What sucks is I have to that every single time I reboot. So, for now, I'm back to XP. :(

mobilenvidia
02-10-07, 03:43 PM
My TV-out is working fine with 100.59.
I use DVI-->HDMI adaptor, it recognises my Toshiba LCD TV as soon as I plug it in.
I've all the controls as well in the Control Panel.

Sometimes it pays to plug TV in, then reboot computer.

From memory the 9x.00 drivers didn't recognise my TV (nameless TV in props) but still worked.
But these drivers didn't have much functionality in the Control panel.

curto26
04-29-11, 12:01 AM
THIS IS HOW TO FIX:

MAKE SURE THE T.V. IS ON and IN THE VIDEO MODE that is connected to the P.C.

RESTART THE COMPUTER...

Auto-detection works on startup, I tried and it worked... SIMPLE

VISTA 64 BIT here..(nana2)(nana2)(nana2):captnkill:(lee63):afro :

curto26
04-29-11, 12:03 AM
bbreviation for International THIS IS HOW TO FIX:

MAKE SURE THE T.V. IS ON and IN THE VIDEO MODE that is connected to the P.C.

RESTART THE COMPUTER...

Auto-detection works on startup, I tried and it worked... SIMPLE

VISTA 64 BIT here..Business Machines?
(nana2)(nana2)(nana2)(nana2):captnkill::captnkill: :captnkill:(lee63)(lee63):afro:

curto26
04-29-11, 12:11 AM
THIS IS HOW TO FIX:

MAKE SURE THE T.V. IS ON and IN THE VIDEO MODE that is connected to the P.C.

RESTART THE COMPUTER...

Auto-detection works on startup, I tried and it worked... SIMPLE

VISTA 64 BIT here..

AdamK47
05-02-11, 08:21 PM
huh?