PDA

View Full Version : Official 42.42 Detonator XP Drivers!


Grechie
03-17-03, 11:04 PM
Hey nvidia has released on there ftp a new set of det's version 42.42, heres the link:
Windows XP:
ftp://download.nvidia.com/Windows/42.42/42.42_winxp.exe
Windows 2000:
ftp://download.nvidia.com/Windows/42.42/42.42_win2k.exe

they havent updated there website, its still 41.09 details, i havent tried these drivers, iv downloaded them, but i will try later, finally nvidia has released official dets :)

Badash
03-18-03, 11:05 AM
Ya I just saw them too, I was hoping for a 43.00+ release.

jAkUp
03-18-03, 11:12 AM
do these support geforcefx?? ill give them a shot later today

btw badash... your system kicks ass:cool:

EDLIM
03-18-03, 12:39 PM
Originally posted by jAkUp
do these support geforcefx?? ill give them a shot later today

btw badash... your system kicks ass:cool:



BTW this driver is WHQL...but it only list the Quadro Cards

Here's the INF
NVidia = "NVIDIA"
NVidia.Nv30GL.1 = "NVIDIA Quadro FX 2000"
NVidia.Nv30GL.2 = "NVIDIA Quadro FX 1000"

Has anyone tried these drivers yet?

SteveL
03-18-03, 03:32 PM
I have a Ti4400 and they wouldn't install, got a hardware not supported error.
But as someone said above, they only seem to support Quadro cards.

Awwww :(

Grechie
03-18-03, 10:28 PM
dammit, i wish they were not juz quadro, bloody nvidia how dumb can u get

mwat
03-19-03, 11:51 AM
Originally posted by EDLIM
BTW this driver is WHQL...but it only list the Quadro Cards

Here's the INF
NVidia = "NVIDIA"
NVidia.Nv30GL.1 = "NVIDIA Quadro FX 2000"
NVidia.Nv30GL.2 = "NVIDIA Quadro FX 1000"


Exactly!! nVidia needs to move these drivers into there "Quadro Certified" directory on there ftp.

Cheers

Phillychuck
03-21-03, 12:12 AM
Strange I have a Ti4400 and never get a warning when I install quadro drivers.. I only realize something a foul when I can't access to taskbar utilities... heh.

Back to 43.00 I guess.

Sonic98
03-23-03, 02:20 PM
I tihink I tried to install them once before and they wouldn't install. When I try, XP keeps trying to install its original drivers. I just put 41.09 back on there. I am about to try these again.