PDA

View Full Version : DX10 DxDiag


pkirby11
04-03-07, 11:43 PM
Okay I was submitting my info for a beta test sign up and noticed my aprox. total memory for my GeForce 8800GTX is 1500MB. Did I miss something? I could swear these only had 768MB of RAM. So could any one shed some light on this, I'm really kind of curious whats going on.

DarkOneX
04-04-07, 12:07 AM
Not sure exactly but I think it like counts some of your system RAM or maybe your virtual memory in there too. My 320MB GTS is the same says I have 1051MB video memory.

DRen72
04-04-07, 07:32 AM
You both must be running Vista. Vista does appropriate some RAM toward video memory in certain circumstances. This is normal for Vista.

lduguay
04-05-07, 02:57 PM
^^^
Is there any DX10 other than vista? Have i missed something here?

ViN86
04-05-07, 03:25 PM
^^^
Is there any DX10 other than vista? Have i missed something here?
no, he was just saying that DX10/Vista is doing it.

DRen72
04-05-07, 03:28 PM
Exactly. Sorry for not being more clear. :)