PDA

View Full Version : Devil May Cry 3 1.03 only runs in a window on Vista


Dragunov
06-14-07, 01:15 PM
Hi,

Can somebody help me, this game only runs in a window, patch 1.03 would make it Vista compatible!

Can somebody give a solution to this? :)

thx

nekrosoft13
06-14-07, 01:26 PM
usually ALT+Enter can turn on full screen

Dragunov
06-14-07, 02:05 PM
can get it full screen, but cannot use controls, weird

nekrosoft13
06-14-07, 02:09 PM
try winxp compability mode.

i have the same problem in CoJ (EU edition). when i run the game on vista with no comp mode, neither the mouse or keyboard works.

i have to enable windows xp compability mode for the controls to work.

Dragunov
06-14-07, 02:15 PM
Already tried this, no luck

Normally patch 1.03 would bring Vista support

I can run CoJ pretty well on Vista

Maybe it's a driver problem or something :)

Majed
06-14-07, 03:55 PM
I have DualPower 3 gamepad.
the axis in the left-stick is reversed in DMC3!
up + down => left right.
left + right => Up Down.

tried all the patches and it does not work.

any one have a solution for it?

Dragunov
06-14-07, 04:28 PM
U run on Vista or XP?

Majed
06-14-07, 04:43 PM
U run on Vista or XP?
both!.

Dragunov
06-14-07, 04:52 PM
So, maybe u can help me :)

How do u get full screen on Vista?

Majed
06-14-07, 05:06 PM
when u r in the menu hit "alt+Enter".
that's it.

is there any program can reversed the Axiss in gamepad sticks?

Dragunov
06-14-07, 05:07 PM
Yeah, but immediately, cause I cannot use my mouse in the game to go to "Options"

Quick420
06-15-07, 10:29 AM
I have DualPower 3 gamepad.
the axis in the left-stick is reversed in DMC3!
up + down => left right.
left + right => Up Down.

tried all the patches and it does not work.

any one have a solution for it?

Try this: http://xpadder.com/ THIS IS WHAT I USE FOR DMC 3

Or this: http://www.pinnaclegameprofiler.com/

Pinnacle only works for 30trial (or so they say,turn your clock back trick works)