PDA

View Full Version : Crysis Beta Feedback Thread


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

DeusGear
09-16-07, 12:58 AM
Is the game using all 4 cores?

Thanks for providing us useful info =]

MC
The game is unoptimized and only uses 2 cores in the beta but will use all 4 later on (straight from the devs).

XxDeadlyxX
09-16-07, 01:15 AM
Damn I hope this runs ok (not expecting 50 or even 45fps of course) at 1920x1200 2xAA for me, if not I hope I can at LEAST run it at that res with no AA smoothly.

How does this game fare at <30fps? Games like CS really suck at fps that low, whereas others are ok.

DeusGear
09-16-07, 01:16 AM
Damn I hope this runs ok (not expecting 50 or even 45fps of course) at 1920x1200 2xAA for me, if not I hope I can at LEAST run it at that res with no AA smoothly.

How does this game fare at <30fps? Games like CS really suck at fps that low, whereas others are ok.
I'm sorry but with your rig the only way you're running at 1920 resolution is with all settings on low.

XxDeadlyxX
09-16-07, 01:39 AM
I'm sorry but with your rig the only way you're running at 1920 resolution is with all settings on low.

lol. Things must be bad :o

At least I have...um... 3 gigs!! :p

ZEROCOOL101
09-16-07, 01:48 AM
Screenshots: (1920x1200, Very High settings, 8xAA)


http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-27-55-76.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-26-51-23.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-26-41-35.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-25-31-71.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-25-27-57.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-25-01-85.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-24-39-42.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-24-39-25.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-24-16-20.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-24-05-07.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-21-56-06.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v11/waxman/Crysis%20Beta/Crysis2007-09-1523-21-44-14.jpg

XxDeadlyxX
09-16-07, 01:51 AM
Wow now those screens are Niice

BiggaWhat
09-16-07, 01:59 AM
zero, your comp stats are pretty close to mine. how well did the game run, fps wise?

nutcrackr
09-16-07, 02:12 AM
how does indoor run compared to outdoor?

K007
09-16-07, 02:15 AM
wow..nice screens.

methimpikehoses
09-16-07, 02:17 AM
awesome...

DeusGear
09-16-07, 02:24 AM
Meh compressing a huge image into a small one is cheap. See:
http://i16.tinypic.com/4msk0gw.jpg
http://i17.tinypic.com/2iiirv8.jpg
http://i2.tinypic.com/6ailds0.jpg

g80
09-16-07, 02:44 AM
pls pictures from plants and trees:afro2:

ZEROCOOL101
09-16-07, 02:57 AM
I was getting 40s indoors, 20 to 30 outside.

XxDeadlyxX
09-16-07, 03:09 AM
Yea, glad FOV looks right and they kept iron sights, Far Cry's method of zooming... sucked :D

[EOCF] Tim
09-16-07, 04:57 AM
Is there any way to turn off blood etc? :)

KasuCode
09-16-07, 05:00 AM
Tim']Is there any way to turn off blood etc? :)

Yes you can turn it off.

K007
09-16-07, 05:16 AM
sif turn blood off..

Xion X2
09-16-07, 06:16 AM
Most of these screens people are putting up of "8xAA" look like AA's not even being applied. Are you sure it's working?

As an aside, I think the DX10 version is going to kill the DX9 version of this game. I just hope that it runs decent on current-gen hardware.

K007
09-16-07, 06:56 AM
Most of these screens people are putting up of "8xAA" look like AA's not even being applied. Are you sure it's working?

As an aside, I think the DX10 version is going to kill the DX9 version of this game. I just hope that it runs decent on current-gen hardware.

The ones on last page looks pretty AA'ed up to me...i am not sure where ure seeing jaggies....

tombman
09-16-07, 06:56 AM
Most of these screens people are putting up of "8xAA" look like AA's not even being applied. Are you sure it's working?


Of course it is NOT working. There is no AA in this version... With luck, you will only see AA in DX10 FINAL.

The pictures posted here look like there might be AA, but only because people recompress big pictures into small ones. so again: no AA in this version...

Edit: here, i took a picture from this thread and marked the spots where you can see that AA is not working.
http://img293.imageshack.us/img293/2707/4pdqs1jwn8.jpg (http://imageshack.us)

Jonelo
09-16-07, 07:07 AM
In the 1.0 AA work ;)

720p 28 fps

http://img408.imageshack.us/img408/3850/crysis2007091115340582og0.th.jpg (http://img408.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091115340582og0.jpg)

1080p 18 fps

http://img408.imageshack.us/img408/504/crysis2007091115344707ax9.th.jpg (http://img408.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091115344707ax9.jpg)

LOW no AA 103 fps

http://img170.imageshack.us/img170/2434/crysis2007091205150160di4.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205150160di4.jpg)

HIGH NO AA 47 fps

http://img528.imageshack.us/img528/2167/crysis2007091205294193df9.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205294193df9.jpg)http://img170.imageshack.us/img170/1750/crysis2007091205154304zu2.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205154304zu2.jpg)

720 p AA 8X 33 fps

http://img528.imageshack.us/img528/3892/crysis2007091205303131rw4.th.jpg (http://"http://img528.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205303131rw4.jpg")http://img174.imageshack.us/img174/8448/crysis2007091205270956an7.th.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205270956an7.jpg)

720p AA 4X 40 fps

http://img174.imageshack.us/img174/4351/crysis2007091205284168ow9.th.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205284168ow9.jpg)

1080 p AA 2X ]27 fps

http://img528.imageshack.us/img528/3721/crysis2007091205320526ix2.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205320526ix2.jpg)


720 p 8xs 27 fps

http://img170.imageshack.us/img170/590/crysis2007091205200989qx8.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205200989qx8.jpg)

720 p 4x4 Supersampling or 32xS Combined, I do not remember 9fps

http://img174.imageshack.us/img174/3485/crysis2007091205215785la2.th.jpg (http://img174.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091205215785la2.jpg)

Xion X2
09-16-07, 07:34 AM
I wish that you guys would quit posting thumbnails to imageshack. They never work. Half the time they either send you to a broken link or don't blow the picture up full-size--even when maximizing your browser. It's difficult to tell true picture quality that way.

I get this from every one of Jonelo's links:
http://img257.imageshack.us/img257/2636/brokency6.jpg (http://imageshack.us)


When you link the images, pull the "hotlink for forums (1)" link, instead. It always works. For example:

http://img257.imageshack.us/img257/7013/abzsizedbx2.jpg (http://imageshack.us)

Turican
09-16-07, 07:41 AM
yep links are dead

more pics come on :cool: and please show ur frames (fraps)

nvyou939
09-16-07, 07:46 AM
Jenelo's screens not dead.

http://"http://img408.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091115344707ax9.jpg"
->http://img408.imageshack.us/my.php?image=crysis2007091115344707ax9.jpg

Jonelo
09-16-07, 07:48 AM
No no is other the problem ;)