PDA

View Full Version : Crysis Beta Feedback Thread


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93

agentkay
10-15-07, 08:07 PM
Getting runover (Which I fixed by turning strength on, then jumping when they come after me)


I once managed to run myself over with a pickup. I drove towards the center bunker (near the alien site) up the hill, jumped out and the pickup rolled back and smashed me to death. :rofl I was so embarrassed but it was hilarious. :D

Chubz
10-16-07, 12:39 AM
Rocket Launchers shooting other things than Vehicles

This problem is getting worse and worse as time goes on .. I've noticed that more people continue to use rockets for anti-infantry purposes. The fact that it has so little splash damage doesn't help things, either, because it means that the person firing it can use it in CQB and still survive the blast even when they kill someone up close.

nvyou939
10-16-07, 05:56 AM
Anyone know Beta benchmark on single/dual/quad CPU comparison??? :)

Vasot02
10-16-07, 08:41 AM
more dx9-10 comparisons...

http://www.crysis-online.com/?id=428

DX10 motion blur and depth of field SUCK

I am not so impressed with DX10

BioHazZarD
10-16-07, 10:00 AM
Me neither, nothing on thoose screens that would make me go Vista now.

Blade
10-16-07, 12:18 PM
Me neither, nothing on thoose screens that would make me go Vista now.


I'm dual booting both XP & Vista, running some games in both for comparison, see specs below.

Crysis Vista runs like ****e, Crysis XP runs sweet & i will buy it.

MOHA Vista runs like ****e, XP sweet as above, & Have bought it

COD4 Vista runs like ****e, XP sweet as above, & will buy it.

FSX Vista = ****e, XP Sweet & (lee63)

Armed Assault (Sproket Vers) Vista = ****e, XP great, Purchased.

GRAW2 Vista runs good on both, it's a keeper.

Steam games, too many to list, Vista & XP close to equall performance.

R6 Vegas, Vista = ****e, XP great, bought.

FFOW Beta, Vista = Crapola, XP very nice (watch out for this game)

DIRT Vista = Crap, XP way better.

BF2 Vista & XP close again.

COH Vista OK, XP better.

Vista is far too bloated as an operating system in the heavy resources it uses just to run, XP is far better as a gaming platform (imho) right now, another 2 years i think before Vista performance is on a par with XP, devs will force u all to use Vista by then, bloatoware or not.

|JuiceZ|
10-16-07, 01:17 PM
Vista is far too bloated as an operating system in the heavy resources it uses just to run, XP is far better as a gaming platform (imho) right now, another 2 years i think before Vista performance is on a par with XP, devs will force u all to use Vista by then, bloatoware or not.

I couldn't agree more, unfortunately I didn't buy a DX10 card to play Crysis in DX9 though so I'll be dual booting again after its release for the extra eye candy.

jeffmd
10-16-07, 01:53 PM
DX10 motion blur and depth of field SUCK

I am not so impressed with DX10


lololol what ever

I agree vista performance is quite lacking compared to xp... how ever I am like JuiceZ, I paid $600 for a top of the line dx10 card and i'll be damned if I stick back to dx9. I've seen dx10 first hand and love it, and I will accept the reduced framerate due to vista for it.

Destroy
10-16-07, 02:07 PM
DX10 motion blur and depth of field SUCK

I am not so impressed with DX10

Umm....Crysis does both of these in DX9 btw.

Far as I can tell DX10 is mostly about the better textures.

J-Mag
10-16-07, 02:08 PM
Anyone else having problems getting into the Crysis beta forums? It keeps redirecting me to page not found...

Destroy
10-16-07, 02:11 PM
Anyone else having problems getting into the Crysis beta forums? It keeps redirecting me to page not found...

Nope, just tried and I can access them just fine. <shrug>

agentkay
10-16-07, 02:25 PM
Anyone else having problems getting into the Crysis beta forums? It keeps redirecting me to page not found...

That happened to me when I wasn't logged in my fileplanet account or haven't enabled javascript

Danothemano
10-16-07, 03:50 PM
I'm dual booting both XP & Vista, running some games in both for comparison, see specs below.

Crysis Vista runs like ****e, Crysis XP runs sweet & i will buy it.

MOHA Vista runs like ****e, XP sweet as above, & Have bought it

COD4 Vista runs like ****e, XP sweet as above, & will buy it.

FSX Vista = ****e, XP Sweet & (lee63)

Armed Assault (Sproket Vers) Vista = ****e, XP great, Purchased.

GRAW2 Vista runs good on both, it's a keeper.

Steam games, too many to list, Vista & XP close to equall performance.

R6 Vegas, Vista = ****e, XP great, bought.

FFOW Beta, Vista = Crapola, XP very nice (watch out for this game)

DIRT Vista = Crap, XP way better.

BF2 Vista & XP close again.

COH Vista OK, XP better.

Vista is far too bloated as an operating system in the heavy resources it uses just to run, XP is far better as a gaming platform (imho) right now, another 2 years i think before Vista performance is on a par with XP, devs will force u all to use Vista by then, bloatoware or not.


I switched from XP to Vista about a week ago, and right now, everything runs faster on Vista. Including the Crysis beta. As soon as I switched from XP to Vista, I could immediately tell the difference. It almost has to be something wrong with your computers, because I have no problems with my games running terribly.

malachi1313
10-16-07, 03:54 PM
Anyone else having problems getting into the Crysis beta forums? It keeps redirecting me to page not found...
You have to login at the upper right first.

J-Mag
10-16-07, 03:56 PM
That happened to me when I wasn't logged in my fileplanet account or haven't enabled javascript

That pesky Java!

Blade
10-17-07, 12:47 AM
I switched from XP to Vista about a week ago, and right now, everything runs faster on Vista. Including the Crysis beta. As soon as I switched from XP to Vista, I could immediately tell the difference. It almost has to be something wrong with your computers, because I have no problems with my games running terribly.


Yeah right. :headexplode:

methimpikehoses
10-17-07, 12:51 AM
I wonder if Vista works better on a quad...

/eyes Q6600 for $265...

Dreamingawake
10-17-07, 01:36 AM
Played the beta on this projector last night and all day today..

http://www.projectorcentral.com/Acer-PD100.htm

Going from a 22" lcd, to a screen half the size of the wall is phenomenal to say the least.

Crysis has never looked so good, my jaw literally dropped all over again.

Everything looked just incredible it's really hard to describe. But if you get
the chance to check it out, do so !

SeriTonin
10-17-07, 08:12 AM
Played the beta for the first time today. It was ok. Still hyped for the sp, as far as those dx9 and 10 shots go, just seems like different lighting cast on everything in dx10.

I like the motion blur...helps give the game a more realistic look and hides the lower res textures. And yeah...motion blur is done in dx9 as well.

Jonelo
10-17-07, 09:16 AM
Played the beta on this projector last night and all day today..

http://www.projectorcentral.com/Acer-PD100.htm

Going from a 22" lcd, to a screen half the size of the wall is phenomenal to say the least.

Crysis has never looked so good, my jaw literally dropped all over again.

Everything looked just incredible it's really hard to describe. But if you get
the chance to check it out, do so !

This not is a Home cimema proyector, is a multimedia or presentations proyector , with low contrast and low resolution . And maybe noisy with a 2000 lumens lamp . Better with one 720p proyector for home cinema , like Mitsubishi 3100 (http://www.cine4home.com/reviews/projectors/MitsuHC3100-1100/HC3100-1100Review.htm), 4000 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=825378), Optoma H79 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=3086820) Optoma HD72 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=1011374) Optoma HD72 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=1055070) Optoma HD80 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=3591389) etc ANSI and on/off contrast ratio up to 600 ANSI and 3000- 4000 : 1 on /off , is the real measure in the reviews , without iris , about 1000- 1500 dolars price

|JuiceZ|
10-17-07, 10:17 AM
I switched from XP to Vista about a week ago, and right now, everything runs faster on Vista. Including the Crysis beta. As soon as I switched from XP to Vista, I could immediately tell the difference. It almost has to be something wrong with your computers, because I have no problems with my games running terribly.

I find that hard to believe.

six_storm
10-17-07, 10:46 AM
I find that hard to believe.

+1

The Beta has never been supported for Vista anyhow. I switched from Vista to XP and I got a 30FPS increase lol.

methimpikehoses
10-17-07, 12:00 PM
+1

The Beta has never been supported for Vista anyhow. I switched from Vista to XP and I got a 30FPS increase lol.

NO WAI

Blade
10-17-07, 01:11 PM
NO WAI

Yes way, maybe not 30fps increase but certainly 20% & waay smoother running.

Dreamingawake
10-17-07, 01:23 PM
This not is a Home cimema proyector, is a multimedia or presentations proyector , with low contrast and low resolution . And maybe noisy with a 2000 lumens lamp . Better with one 720p proyector for home cinema , like Mitsubishi 3100 (http://www.cine4home.com/reviews/projectors/MitsuHC3100-1100/HC3100-1100Review.htm), 4000 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=825378), Optoma H79 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=3086820) Optoma HD72 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=1011374) Optoma HD72 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=1055070) Optoma HD80 (http://www.bwayphoto.com/viewproduct.aspx?id=3591389) etc ANSI and on/off contrast ratio up to 600 ANSI and 3000- 4000 : 1 on /off , is the real measure in the reviews , without iris , about 1000- 1500 dolars price

lol okay whatever, the point is it was free, and it looks amazing. besides the crysis beta, even at 1280x1024 looks amazing when the screen is half the size of the wall.. not to mention it runs flawlessly with 8xaa on high.