PDA

View Full Version : New drivers for today: 163.69!


Pages : [1] 2

Luchou
09-17-07, 12:12 PM
For XP 32/XP 64 and Vista 32/Vista 64

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

Here are the release highlights (take a look at the release notes for what's new):

- Supports GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
- Improved compatibility and performance for NVIDIA SLI™ technology on Microsoft® DirectX® 9.0c and OpenGL® 2.1 applications.
- Improved compatibility for The Way It’s Meant To Be Played™ game titles: BioShock, Crysis, Enemy Territory: Quake Wars, Hellgate: London, and World in Conflict.
- Added PureVideo™ HD decode acceleration for GeForce 8600, 8500 and 8400 series GPUs.
- Numerous game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues.

also there is a Whql coming soon announcement...

CaptNKILL
09-17-07, 12:14 PM
Cool.

Probably for the new Crysis beta and maybe TF2.

Dragunov
09-17-07, 12:19 PM
I think it's more for Crysis demo :)

Luchou
09-17-07, 12:25 PM
Only a 0.02 increment (163.67 -> 163.69), I don't think there are big changes but I will take a look anyway.

Mr Bigman
09-17-07, 03:33 PM
Its working ok with me with the bioshock drivers that came out but AA has weird effects with it on.

Eliminator
09-17-07, 05:44 PM
well any difference from the 163.67 drivers?

v3rninater
09-17-07, 07:07 PM
Yea i wonder what the diff is? Especially in crysis beta!

SLippe
09-17-07, 09:07 PM
Working great here, so far. With the new Rivatuner my clocks are now 648/1674/1998. :thumbsup:

zodden
09-17-07, 11:51 PM
nhancer does not work for me with this release. The error flashes so fast I cant read it all but it crashes on start with error reading XML file

nekrosoft13
09-18-07, 12:17 AM
nhancer does not work for me with this release. The error flashes so fast I cant read it all but it crashes on start with error reading XML file

http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=1380558&postcount=40

MaxGhz
09-18-07, 09:28 AM
Did not work for me. Made MOHA choppy. The .67's made COD2 choppy. Have gone back to the .44's. Also bonkered my moniter screen alignment settings (easily corrected, but not sure why it happened).

Tried three different clean installs to make sure something didn't go wrong with the install process.

conroejoe
09-18-07, 10:32 AM
Tried three different clean installs to make sure something didn't go wrong with the install process.

hrmm looks like something still went wrong. MOHA works fine here, bioshock too.

MaxGhz
09-18-07, 12:07 PM
hrmm looks like something still went wrong. MOHA works fine here, bioshock too.
Thanks conroejoe,
After checking the MOHA forums, found that sound card settings create the fps (jumpy) problems on some systems. Set my sound accel back a couple of notches and now plays OK with .69's. Didn't have a jumpy problem in the first two missions and had just gone into the 3rd mission when I installed the 69's the first time.

Yojack
09-18-07, 01:10 PM
Broke lost planet for me. Immediate bsod when I launch. Just the demo though.

XDanger
09-18-07, 02:39 PM
Working great here, so far. With the new Rivatuner my clocks are now 648/1674/1998. :thumbsup:
How do you do that? Had no luck with any clocking so I switched back.
Does it need a proper install in safe mode or something.

lucy2loose
09-19-07, 01:09 PM
Anyone tried the ET:QW beta or demo with these yet ?

AMC_Duke
09-19-07, 01:39 PM
Anyone tried the ET:QW beta or demo with these yet ?

i would bet they perform like 163,67

mcbacker
09-19-07, 02:48 PM
WHQL Released:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=98715

MC

Demanufakture
09-19-07, 02:51 PM
WHQL Released:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=98715

MC

This is not the Vista forum. Post that in the right place dude.

XDanger
09-19-07, 02:52 PM
This is not the Vista forum. Post that in the right place dude.
lol

mcbacker
09-19-07, 02:54 PM
lol

Bad mood, don't?

MC

badboy64
09-19-07, 09:51 PM
I am still losing AA+HDR in Oblivion even when using nHancer and reapplying the the latest Oblivion patch. This never happened with the 158 series driver at all. Only above the 158 series does this happen.

Demanufakture
09-20-07, 01:38 AM
These drivers work superbly on my rig. They work with all of the games that I'm currently playing. Battlefield2/2142, Test Drive Unlimited, Rainbow Six Vegas, GRAW2, Splinter Cell, Gun, and the Crysis MP Beta. Everything is working great. Thanks nvidia.

zodden
09-20-07, 05:24 AM
I've only tested this on Oblivion and I noticed a very nice gain in FPS. Close to 8 FPS overall. Thats the biggest jump in FPS on that game that I have seen from any driver release so far.

They do run a bit hotter, and Nhancer needed a workaround but I think these are keeper drivers, at least for Oblivion, which is all I am playing right now.

newls1
09-20-07, 10:07 PM
How is this driver with Bioshock? anyone know?