PDA

View Full Version : opengl bug with 8800gts in world of warcraft


El_Presidente
09-25-07, 08:11 AM
when i start world of warcraft in opengl mode on an 8800 series card,
i get graphical glitches and very low performance.

i use the latest beta driver on windows xp
i have a p35 mainboard from gigabyte and an e6750 c2d.

please take a look at the screenshot
and my dxdiag files

PS: the same problem is also known for the linux driver
if you use wine with wow in opengl mode.

Tr1cK
09-25-07, 08:15 AM
Umm, don't use OpenGL?

Mine runs 100% fine with Direct3d.

El_Presidente
09-25-07, 08:39 AM
well i just wanted to show that there is a bug ;)
and a bug should be fixed ...

Tr1cK
09-25-07, 09:02 AM
Why are you running it in OpenGL in Windows anyways?

El_Presidente
09-25-07, 09:10 AM
because i wanted to know if there is the same bug as i have in wine / wow + opengl ...

and it is there ...

Tr1cK
09-25-07, 09:15 AM
Fair enough.

Thanks for the heads up.

Libertysyclone
09-25-07, 04:45 PM
Nvidia is trying to tell you that you play too much WOW and that you should stop!

WOW is bad for your health.

Hapatingjaky
09-25-07, 09:05 PM
Nvidia is trying to tell you that you play too much WOW and that you should stop!

WOW is bad for your health.

Truth, after playing WoW for years I weighed nearly 300 pounds, had problems breathing so I sold my account and lost 120 pounds and now belong to a soccer league.

Its time to quit the evil known as WoW.

El_Presidente
09-26-07, 09:10 AM
well this is good for you that you fixed your health problems,

but they were not caused by wow, they were caused by yourself ...
i play wow AND drive 200km each week by bike ...

but now back to topic please ;)