nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050) (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=100518)

ticoli 10-17-07 02:04 PM

pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
I've got a new motherboard ASRock ALiveNF7G-HDready.
The bios is up to date (v1.60), i've build the last nivida module with the last drivers on a debian testing (x86).
I'm using a LCD screen with a crt connector.

Randomly, the screen becomes white with artefacts, i can guess the mouse cursor moving. A switch to a console does not resolve the pb.

I can connect with ssh to the pc. dmesg & logs of xorg say nothing.

No pbs with windows xp.

netllama 10-17-07 02:09 PM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
Please see the forum sticky posts.

Mattia 10-18-07 08:50 AM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
Quote:

Originally Posted by ticoli
I've got a new motherboard ASRock ALiveNF7G-HDready.
The bios is up to date (v1.60), i've build the last nivida module with the last drivers on a debian testing (x86).
I'm using a LCD screen with a crt connector.

Randomly, the screen becomes white with artefacts, i can guess the mouse cursor moving. A switch to a console does not resolve the pb.

I can connect with ssh to the pc. dmesg & logs of xorg say nothing.

No pbs with windows xp.

I've partially solved whith the new bios v.1.90

ticoli 10-19-07 02:16 AM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
Quote:

Originally Posted by Mattia
I've partially solved whith the new bios v.1.90

I will try with this one.

what do you mean with "partially"?

Mattia 10-19-07 06:09 AM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
Quote:

Originally Posted by ticoli
I will try with this one.

what do you mean with "partially"?

Compiz works fine, but in xorg.o.log i've this error:

(WW) NVIDIA: No matching Device section for instance (BusID PCI:0:18:0) found

Said me if you have the same error.

netllama 10-19-07 09:41 AM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
That's not an error, its a warning, and should not be fatal.

Mattia 10-19-07 11:33 AM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
Quote:

Originally Posted by netllama
That's not an error, its a warning, and should not be fatal.

thanks

Mattia 10-20-07 12:10 PM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by netllama
That's not an error, its a warning, and should not be fatal.

This is my nvidia bug report

ticoli 10-20-07 12:15 PM

Re: pb with ASRock ALiveNF7G-HDready (gpu 7050)
 
more info:
The pb appear with windows XP too ...

for information a photo of the screen:
http://mruellan.free.fr/bordel/IMG_0149.JPG


All times are GMT -5. The time now is 07:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.