nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Stereo with g-sync broken with 100.14.19 and 169.04 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=103272)

coec 11-28-07 06:20 AM

Stereo with g-sync broken with 100.14.19 and 169.04
 
2 Attachment(s)
Hi all

The machine:
- HP xw9300
- 2 x dual core Opteron
- 32GB RAM
- 2 x Nvidia Quadro FX 4500
- Nvidia G-Sync card

This machine was happily running RHEL3 with 1.0-9755 but as soon as I tried using 100.14.19 or 169.04 the G-Sync card wouldn't sync the two quadro's together properly.

The nvidia-install log is attached plus a screen shot of nvidia-settings. I had to munge the png file so it was small enough to be accepted.

When you view the png file, notice the frequency of the G-Sync card is different to the quadro's. I've previously used 1.0-7xxx through to 1.0-9755 and with all of these drivers the G-Sync frequency is the same as the quadros, but the 100.+ drivers the frequencies differ.

I forgot to email myself a copy of the X config file so I can't upload it here so let me know if it's needed and I'll upload it when I get in to work.

The three screens are a single canvas and from memory it uses twinview and xinerama or maybe it's just xinerama, I can't remember...

Thanks

CC


All times are GMT -5. The time now is 08:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.