nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Crysis (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=59)
-   -   How to run Crysis at very high in DX9 on Vista? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=103405)

Dragunov 11-30-07 07:39 AM

How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Hi

Just want to know how to run Crysis in Vista in DX9, but with the very high settings?

Can u place -dx9 at the end of the shortcut?

*aready found solution to this one*: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101556

Which file do u need to use to get the very high settings in Dx9?

Want to see if it gives any extra performance

thx

Revs 11-30-07 07:51 AM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Come on Dragunov. There's about ten million threads about this in the Crysis section. Get off your ass n have a look :D

Or are you being sarky?

Dragunov 11-30-07 07:53 AM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
I just want the final file to tweak it, cause don't wanna screw up anything :D

conroejoe 11-30-07 07:59 AM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Quote:

Originally Posted by Dragunov
Hi

Just want to know how to run Crysis in Vista in DX9, but with the very high settings?

Can u place -dx9 at the end of the shortcut?

*aready found solution to this one*: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101556

Which file do u need to use to get the very high settings in Dx9?

Want to see if it gives any extra performance

thx


Right click the Crysis icon in the Games folder and can choose to run DX9 or DX10.

Dragunov 11-30-07 08:04 AM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Well DX9 in Vista even gives me worser performance, gonna return to DX10 and run on High instead of Very high

Revs 11-30-07 08:16 AM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Try Gaco's tweak. Post #60 on this page>

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...=102372&page=4 system.cfg (1.01)

Works very well. I find it hard to believe DX9 is worse than DX10 for you. Try this tweak with DX9 and see how it goes.

It's very easy and you don't have to change any files. Just create a new text file called 'system.cfg', copy all the text from that tweak in to it. Then bung it in the Crysis install folder.

Dragunov 11-30-07 04:39 PM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
Well, the complete game gives me lag after playing a while, memory leak?

ASUSEN7900GTX 11-30-07 07:17 PM

Re: How to run Crysis at very high in DX9 on Vista?
 
anyone know if there is a command to get 3 person view?


All times are GMT -5. The time now is 04:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.