nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Graphics corruption with 169.04 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=104363)

lloeki 12-15-07 03:53 PM

Graphics corruption with 169.04
 
2 Attachment(s)
I can see some corruption with 169.04 in some areas in guild wars + cedega 6.0.3, notably in the integrated online shop.
reverting to 100.14.19 immediately solves the issue.

I attached screenshot of said corruption and n-b-r.log
note that n-b-r has been made in the working situation (with 100.14.19 and standard archlinux kernel + fbcondecor patch)

I'll attach the n-b-r in the non-working situation as soon as I can (I must sort out someting unrelated in the meantime)

kriko 12-15-07 10:19 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
Probably related:
ut2k4 is corrupted too with 196.04. Confirmed on 2 different kernels, with 100.14.19 works fine, 196.04 produces corrupted background / items in menu. See screenshot.

WohthaN 12-19-07 02:50 AM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
I solved removing ~/.nvidia-settings-rc and letting nvidia-settings write a new one, may be that's your problem too.

kriko 12-19-07 04:29 AM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
No, doesn't help. Seems like a bug. See another attached in-game screenshot.

If someone from nvidia noticed this thread, could also please post if they are already aware of the problem or not?

AaronP 12-19-07 08:39 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
I managed to reproduce the problem with UT2004 and filed bug 378843.

kriko 12-19-07 08:48 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
Thank you!

mfranz 12-20-07 05:55 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
1 Attachment(s)
Obviously, 169.07 has been released with this bug, which makes it totally useless for me. That's how my yellow helicopter looks like in FlightGear (where the colorful planes below and above should be semitransparent cloud layers):

kriko 12-20-07 06:07 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
hope this gets fixed in next release or a release a patch for current version.

Dragoran 12-21-07 09:01 AM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
Quote:

Originally Posted by kriko
Probably related:
ut2k4 is corrupted too with 196.04. Confirmed on 2 different kernels, with 100.14.19 works fine, 196.04 produces corrupted background / items in menu. See screenshot.

seems to happen here too with 169.07 (7800GTX)

Cimi 12-21-07 12:55 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
Quote:

Originally Posted by AaronP
I managed to reproduce the problem with UT2004 and filed bug 378843.

I have bugreported this weeks ago.
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=103661

kriko 12-21-07 01:09 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
@Cimi: You failed to do it properly. Read the sticky post about bug reporting in this subforum.

elenothar 12-23-07 03:46 PM

Re: Graphics corruption with 169.04
 
1 Attachment(s)
Same problems in ut2004 that started with 169.04 and is still in 169.07. linux 2.6.23.1. 6600 gt 256mb.

I do not mean to sound like a broken record... but what gives? The memory leak problems I been experiencing and now busted rendering. How long before this slump ends :\


All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.