nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   TV-OUT problem (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=10888)

honer123 04-27-03 07:32 PM

TV-OUT problem
 
I am trying to use my Geforce2MX400 card with the Nvidia breakout box on my tv with the svideo output as the primary display for my box. I am using the latest drivers from the 25th on the Nvidia site. I get a perfect picture when booting, but a scrambled picture when in XWindows. Does anybody have any idea of what setting I have wrong?

Here's the display part of my XF86Config file:

Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Monitor Vendor"
ModelName "Generic Super VGA, 800x600 @ 56 Hz"
DisplaySize 360 270
HorizSync 30.0 - 50.0
VertRefresh 60.0 - 60.0
Option "dpms"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Videocard0"
Driver "nv"
VendorName "Videocard vendor"
BoardName "NVIDIA GeForce 2 MX (generic)"
VideoRam 65536
Option "TVStandard" "NTSC-M"
Option "ConnectedMonitor" "TV"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Screen0"
Device "Videocard0"
Monitor "Monitor0"
DefaultDepth 24
SubSection "Display"
Depth 24
Modes "800x600" "640x480"
EndSubSection
EndSection

Section "DRI"
Group 0
Mode 0666
EndSection

honer123 04-27-03 11:24 PM

nevermind
 
I am a dumb@$$

I didn't read closely enough.
I forgot to change the driver line to nvidia from nv

hehe, my bad


All times are GMT -5. The time now is 02:50 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.