nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   MMORPGs (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=42)
-   -   lol wow caps out at 1000 fps. (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=110098)

KasuCode 03-18-08 07:13 PM

lol wow caps out at 1000 fps.
 
Was going to get on my toon for the first time sense 8.3 release but servers are down.

I loged on another server and looked at my fps with quad crossfire enabled lol.

Yes im looking at a wall but still. My normal fps running around is 400-900. This is with max detail 1920x1200

http://img169.imageshack.us/img169/2171/gergegeqk8.jpg

http://img169.imageshack.us/img169/3...fpscopyug7.jpg

|MaguS| 03-18-08 07:50 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
OMG NO AA! How can you play a game with no AA!?!?! LOOK AT ALL THE JAGGIES!

KasuCode 03-18-08 07:56 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
Quote:

Originally Posted by |MaguS|
OMG NO AA! How can you play a game with no AA!?!?! LOOK AT ALL THE JAGGIES!


AA requires me to turn the game off and turn it back on. If I turn it off its not going back on for another month. lol

Nanosuitguy 03-18-08 08:11 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
Quote:

Originally Posted by KasuCode
If I turn it off its not going back on for another month. lol

How come?

|MaguS| 03-18-08 08:13 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
Quote:

Originally Posted by Nanosuitguy
How come?

He's like me, Plays the game when he feels like it which isn't very often.

K007 03-18-08 09:06 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
mmm wow was good long time ago...not so much interesting to me now..

I still logged into org after i got my new dual core cpu...made one hell of a impact on the fps near the bank area lol

Buio 03-18-08 10:13 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
It doesn't cap at 1000 fps, thats just what you get before the engine actually reports current fps. At the same time you have 1000 fps you also have 0 ms ping (if you get a mod that shows both).

KasuCode 03-18-08 10:30 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
Quote:

Originally Posted by Buio
It doesn't cap at 1000 fps, thats just what you get before the engine actually reports current fps. At the same time you have 1000 fps you also have 0 ms ping (if you get a mod that shows both).


What? http://img527.imageshack.us/img527/6448/3456645pz7.jpg

ViN86 03-18-08 10:38 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
LOL

running WoW on quad crossfire is like driving a Ferrari in a 15 mph speed zone :rofl

crainger 03-18-08 10:39 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
It's NOT possible Kasu! Stop making it! ::headexplode::

KasuCode 03-18-08 10:42 PM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
lol I just realized the guys name in my chat log. ROFLLOL

Buio 03-19-08 12:20 AM

Re: lol wow caps out at 1000 fps.
 
Haha, ok maybe it stops @ 1000 then. :D

You're maybe the first that reached the cap.


All times are GMT -5. The time now is 07:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.