nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Blank screen (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=11110)

henrik_se 05-01-03 03:44 PM

Blank screen
 
1 Attachment(s)
When I start X with the new 4363 driver turns off my monitor ie it gets no signal. It worked fine with 3123 but I really want to use the latest drivers.

Card: Abit Siluro Geforce 4 Ti4200 128Mb
Distro: Mandrake 9.1
Cpu: Athlon 2200+
Mobo: Epox EP-8RDA

XFConfig:
Section "Device"
Identifier "TwinView"
VendorName "nvidia"
Driver "nvidia"

Option "IgnoreEDID" "true"
Option "DPMS" "off"
Option "NvAGP" "3"
Option "TwinView"
Option "SecondMonitorHorizSync" "30-50"
Option "SecondMonitorVertRefresh" "60"
Option "ConnectedMonitor" "CRT,TV"
Option "TVStandard" "PAL-G"
Option "TwinViewOrientation" "Clone"
Option "MetaModes" "1280x1024,null;1024x768,null;1152x870,null;800x60 0,800x600;640x480,640x480"
EndSection

Andy Mecham 05-01-03 05:00 PM

There's a known problem with some 8RDA system bios revisions - I believe 3129 or earlier will work. Check some of the other threads on this for details.

--andy

henrik_se 05-01-03 05:18 PM

I use that bios(3129). Now I can't get the older drivers 3123 to work anymore either. Do the installer leave anything even if I --uninstall.
I have compiled rpm's of 3123 that worked just a couple of hours ago, but now since I tried to install 4363 and uninstalled them, 3123 gives the same problem....

Emphroon 05-17-03 05:42 AM

Hi Henrik_se,

Did you try the interrupts trick? See the thread at

http://www.nvnews.net/vbulletin/show...highlight=8rda


Regards

P.


All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.