nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   peoblem with loading modules (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=11202)

archish 05-03-03 01:09 PM

peoblem with loading modules
 
When I run 'nv_check.sh' all seems to be right except at last when it checks the kernel module are loaded correctly or not. It gives the following suggestion which i dont understand.

"The kernel device /dev/nvidia1 does not exist, is not a device,
or does not have the proper permissions set. This dev entry should
have been created when you created the kernel module. If you
compiled the module by hand, you may have to create this device
manually (major number 195, minor number 1). After this is done,
please run this script again."

I am using

GeForce2MX 64MB card
the latest nvidia driver
Mandrake 9.1 distro

I have also attached the two files, config and log files. Kindly help me.

archish 05-03-03 01:11 PM

1 Attachment(s)
This is the log file
could not attach to first post

archish 05-03-03 01:16 PM

1 Attachment(s)
This is the config file

bwkaz 05-03-03 03:32 PM

nv_check is horribly old, and doesn't understand a lot of the things that this version of the nVidia driver does. The kernel module's name has changed, for one, and the script doesn't support devfs, for two (this last problem is what you're seeing).

Don't bother with the script -- if you've run the installer and edited your XF86Config file, it should be good to go.


All times are GMT -5. The time now is 10:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.