nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA FreeBSD (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Geforce FX 5200 Stopped working after upgrade to 173.14.9 (device not recognized) (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=115176)

Carpetsmoker 06-21-08 04:03 PM

[SOLVED] FX 5200 Stopped working after upgrade to 173.14.9 (device not recognized)
 
Hello,

My Geforce FX 5200 stopped working after upgrading from 196 to 173.14.9, when I kldload the nvidia module it doesn't recognize the device (Nothing in dmesg, no /dev/nvidia0).

I installed the driver through ports (make deinstall install) with the options below ... And most other info seems to be in nvidia-bug-report.log, which is attached in this message.

Code:

[/ports/x11/nvidia-driver]# make showconfig
===> The following configuration options are available for nvidia-driver-173.14.09:
    FREEBSD_AGP=off "Use FreeBSD AGP GART driver"
    VM86_INT10CALL=off "Use VM86 interface for video BIOS calls"
    ACPI=off "Enable support for ACPI Power Management"
    LINUX=on "Build with support for Linux compatibility"


arundel 06-21-08 05:14 PM

Re: Geforce FX 5200 Stopped working after upgrade to 173.14.9 (device not recognized)
 
hi there,

i had a simular problem with my 9600gt. try adding the driver to /etc/loader.conf and reboot your machine.

cheers.

Carpetsmoker 06-21-08 05:44 PM

Re: Geforce FX 5200 Stopped working after upgrade to 173.14.9 (device not recognized)
 
Ok, a reboot solved the problem.
What is this ... Windows 98 ... O.o

Thank you


All times are GMT -5. The time now is 12:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.