nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Benchmarking And Overclocking (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=24)
-   -   G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=116807)

Yaboze 07-25-08 10:41 AM

G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Anyone know of any? I use the default one for CPU/Memory utilization, but a temp one would be cool.

nekrosoft13 07-25-08 10:42 AM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
everest can do it, you can make a custom display.

DiscipleDOC 07-25-08 11:04 AM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Quote:

Originally Posted by nekrosoft13 (Post 1723246)
everest can do it, you can make a custom display.

That's what I'm using. ;)

vandalous 07-25-08 11:16 AM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Do you guys have problems with Everest crashing at random times or failing to start on Vista 64?

nekrosoft13 07-25-08 11:20 AM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
never crashed

hell_of_doom227 07-25-08 12:10 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
If Everest loads before G15 Keyboard Panel, it wont shop up on G15 LCD. Then you have to quit and start again Everest. Also, if you have UAC that crap doesn't allow anything to start propertly so keep it disabled.

DiscipleDOC 07-25-08 12:39 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Quote:

Originally Posted by nekrosoft13 (Post 1723307)
never crashed

+1

DiscipleDOC 07-25-08 12:39 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Quote:

Originally Posted by hell_of_doom227 (Post 1723352)
If Everest loads before G15 Keyboard Panel, it wont shop up on G15 LCD. Then you have to quit and start again Everest. Also, if you have UAC that crap doesn't allow anything to start propertly so keep it disabled.

I have mine set as a task, bypassing the UAC.

Serrasalmus 07-25-08 03:05 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
core temp works for the cpu havent found anything that works with gpu though

s1kb45trd 07-25-08 03:13 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
hi, you can also use rivatuner for your gpu temp, if you dont mind switching switch back and forth to cpu/mem hehe..

David power 07-25-08 03:53 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
I use EVGA Precision for my GPU's

Muppet 07-25-08 05:25 PM

Re: G15 Keyboards apps for CPU/GPU temps?
 
Quote:

Originally Posted by DiscipleDOC (Post 1723397)
I have mine set as a task, bypassing the UAC.

How do you do that if I may ask.


All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.