nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   180.18 VDPAU "Error 1 at libvo/vo_vdpau.c:230" (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=126194)

oe800r 01-13-09 10:52 AM

180.18 VDPAU "Error 1 at libvo/vo_vdpau.c:230"
 
1 Attachment(s)
Error 1 at libvo/vo_vdpau.c:230

Trying to play any of the demo files
./mplayer -vo vdpau -vc ffh264vdpau /opt/nature_704x576_25Hz_1500kbits.h264


Code:

MPlayer dev-SVN-r27960-4.1.2 (C) 2000-2008 MPlayer Team
CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU          E5440  @ 2.83GHz (Family: 6, Model: 23, Stepping: 6)
CPUflags:  MMX: 1 MMX2: 1 3DNow: 0 3DNow2: 0 SSE: 1 SSE2: 1
Compiled for x86 CPU with extensions: MMX MMX2 SSE SSE2

Playing /opt/nature_704x576_25Hz_1500kbits.h264.
libavformat file format detected.
[lavf] Video stream found, -vid 0
VIDEO:  [H264]  704x576  0bpp  25.000 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
==========================================================================
Forced video codec: ffh264vdpau
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
[VD_FFMPEG] VDPAU accelerated codec.
Selected video codec: [ffh264vdpau] vfm: ffmpeg (FFmpeg H.264 (VDPAU))
==========================================================================
Audio: no sound
Starting playback...
[VD_FFMPEG] Trying pixfmt=0.
VDec: vo config request - 704 x 576 (preferred colorspace: H.264 MAIN VDPAU acceleration)
VDec: using H.264 MAIN VDPAU acceleration as output csp (no 1)
Movie-Aspect is undefined - no prescaling applied.
VO: [vdpau] 704x576 => 704x576 H.264 MAIN VDPAU acceleration
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0x1badb460, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Error detected 0 5154
VDPAU nvidia: Backtrace:
01: /usr/lib64/libvdpau_nvidia.so [0x2aaaae162768]
    -> 1



All times are GMT -5. The time now is 11:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.