nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Benchmarking And Overclocking (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=24)
-   -   I'm not crying foul against Ati but... (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=12949)

Kruno 06-06-03 06:06 AM

I'm not crying foul against Ati but...
 
http://members.optusnet.com.au/ksaho...ore_330MEM.JPG

This is using Cat 3.4 3dmark version 3.20

Look at what I renamed the executable.

I ran a test a few days before hand with the original 3dmark name and 371MHz core and 344MHz mem and scored 1875 with the same settings/drivers/version of 3dmark except my reolution was at 1024x768.

[beyond3d]Someone suggested in the thread below this one that has anyone tested the renaming thing on an Ati card.[/beyond3d]

So here are my results.

Hanners 06-06-03 10:53 AM

Just to update people here, other Rage3D members have tried the same thing and haven't encountered this issue, so it looks like it was just a one-off with K.I.L.E.R's machine.

digitalwanderer 06-06-03 10:56 AM

Me too.
 
I tried running it renamed and got the same score....I did that before I posted ANYTHING about the scandal and making fun of nVidia for it just to make sure I wouldn't have to eat me words in the morning! :lol:

Glad to hear that others confirmed it though, muchly reasurring.

(BTW-Hanners, you on the hub? ;) )

Kruno 06-06-03 11:40 AM

Quote:

Originally posted by Hanners
Just to update people here, other Rage3D members have tried the same thing and haven't encountered this issue, so it looks like it was just a one-off with K.I.L.E.R's machine.
Not to mention I bugged poor old OpenGL Guy to take a look. :)
Still waiting on a response.

I am uploading pics using the EXACT same settings. I still am suspicious on what is happening as the pics look like they are using AA/AF.

http://members.optusnet.com.au/ksaho/benchmarks/iq.rar

I will mainly be posting my results at this thread (http://www.beyond3d.com/forum/viewto...=127456#127456) I made in Beyond3D as those guys come up with the most logical answers.

Nutty 06-06-03 06:38 PM

There are other methods of detecting an executable than from filename alone you know.

:rolleyes:

Kruno 06-06-03 11:03 PM

Quote:

Originally posted by Nutty
There are other methods of detecting an executable than from filename alone you know.

:rolleyes:

Yes, I have suggested a .dll detection system and the like.
Then again I doubt you have read all my posts. :rolleyes:
*cough* remember last time *cough*

Just found out: Something is occuring on my end of the spectrum and it is not Ati's way of playing a joke.
I'm going to go and look for answers.

ChrisRay 06-06-03 11:24 PM

Quote:

Originally posted by K.I.L.E.R
Yes, I have suggested a .dll detection system and the like.
Then again I doubt you have read all my posts. :rolleyes:
*cough* remember last time *cough*

Just found out: Something is occuring on my end of the spectrum and it is not Ati's way of playing a joke.
I'm going to go and look for answers.


So.. you are making system level cheats for 3dmark. Shame on you :P

Kruno 06-07-03 04:19 AM

Quote:

Originally posted by ChrisRay
So.. you are making system level cheats for 3dmark. Shame on you :P
LMFAO! My error could be used as a system level cheat. :lol:
I guess that is something cheaters could use. :lol:


All times are GMT -5. The time now is 12:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.