nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   180.44: Bugreport: DFP Display not recognized (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=131544)

Mario Felt 04-15-09 01:30 PM

180.44: Bugreport: DFP Display not recognized
 
2 Attachment(s)
Hi there,

with the current stable nvidia driver, I get the following output:

Code:

(II) NVIDIA(GPU-0): No display devices connected; falling back to: CRT-0
(WW) NVIDIA(GPU-0): Unable to read EDID for display device CRT-0
(II) NVIDIA(0): NVIDIA GPU GeForce 7100 GS (NV44) at PCI:2:0:0 (GPU-0)
(--) NVIDIA(0): Memory: 524288 kBytes
(--) NVIDIA(0): VideoBIOS: 05.44.02.62.00
(II) NVIDIA(0): Detected PCI Express Link width: 8X
(--) NVIDIA(0): Interlaced video modes are supported on this GPU
(--) NVIDIA(0): Connected display device(s) on GeForce 7100 GS at PCI:2:0:0:
(--) NVIDIA(0):    CRT-0
(--) NVIDIA(0): CRT-0: 400.0 MHz maximum pixel clock
(WW) NVIDIA(0): Option "UseDisplayDevice" requested "DFP", but no unused DFPs
(WW) NVIDIA(0):    are available.
(II) NVIDIA(0): Option "UseDisplayDevice" "DFP" converted to "".
(WW) NVIDIA(0): Unable to find any of the requested display device "" in the
(WW) NVIDIA(0):    list of available display devices "CRT-0".
(II) NVIDIA(0): Assigned Display Device: CRT-0

It's a setup with 2 cards, connected to one monitor each. The first monitor always comes up just fine, the second one produces the lines above. BugReport attached, but since the BugReport doesn't seem to contain the Xorg.1.log from the second monitor, I attached it as well.

The weird thing at last: Sometimes it works, sometimes I get the lines written above.
Any hints?

Mario Felt 04-23-09 12:39 PM

Re: 180.44: Bugreport: DFP Display not recognized
 
No Ideas? Whoever helps gets a Smily for free;)


All times are GMT -5. The time now is 05:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.