nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   NVIDIA Linux (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=132318)

amok404 05-02-09 04:56 PM

Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
Pls help me to fix my problem

GPU: Nvidia 8400M G
Driver: 180.51
Sys: Ubuntu 9.04

mplayer & patch: newest


i will start any x264 vids, than "Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258"


:(:(

cehoyos 05-03-09 07:05 AM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
Quote:

Originally Posted by amok404 (Post 1996535)
i will start any x264 vids, than "Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258"

Please test latest MPlayer svn.

Carl Eugen

amok404 05-03-09 03:54 PM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
now i have no errors but no video, only sound :(

Code:

[mkv] Track ID 3: audio (A_DTS) "DTS 1536 kbps", -aid 1, -alang und
[mkv] Track ID 4: subtitles (S_TEXT/UTF8), -sid 0, -slang und
[mkv] Will play video track 2.
Matroska file format detected.
VIDEO:  [avc1]  1280x720  24bpp  23.976 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
[vdpau] Error when calling vdp_device_create_x11: 25
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.
==========================================================================
Opening audio decoder: [liba52] AC3 decoding with liba52
Using SSE optimized IMDCT transform
Using MMX optimized resampler
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 640.0 kbit/41.67% (ratio: 80000->192000)
Selected audio codec: [a52] afm: liba52 (AC3-liba52)
==========================================================================
AO: [oss] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Video: no video
Starting playback...
A:  4.0 (04.0) of 3921.5 ( 1:05:21.4)  1.6%


Dragoran 05-03-09 04:40 PM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=123819

amok404 05-05-09 01:06 AM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
Code:

Matroska file format detected.
VIDEO:  [avc1]  1280x720  24bpp  23.976 fps    0.0 kbps ( 0.0 kbyte/s)
VDPAU capture: Enabled
vdp_imp_device_create_x11(0x2a31b30, 0, -, -)
VDPAU nvidia: Error detected 1029 60  5
VDPAU nvidia: Backtrace:
01: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7f2abfcb3878]
VDPAU nvidia: Error detected 0 5426
VDPAU nvidia: Backtrace:
01: /usr/lib/libvdpau_nvidia.so [0x7f2abfcb3878]
    -> 25
[vdpau] Error when calling vdp_device_create_x11: 25
Error opening/initializing the selected video_out (-vo) device.


DeiF 05-05-09 09:56 AM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
Here's an unified thread for people with your same problem:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=130690

Stephen Warren 05-05-09 02:13 PM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
amok404, Can you please post an nvidia-bug-report to the thread that DeiF mentioned. Thanks.

amok404 05-08-09 02:38 AM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
1 Attachment(s)
log :(

Stephen Warren 05-11-09 03:08 PM

Re: Error 25 at libvo/vo_vdpau.c:258
 
Thanks for the bug report file. I'll post any updates in the thread DeiF linked to.


All times are GMT -5. The time now is 08:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.