nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Gaming Central (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Need help with COD5 (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=133497)

Dirthead 05-25-09 10:26 PM

Need help with COD5
 
I had to reformat my hard drive and im needing help with finding the updates for cod5

where can i find the updates at and which ones do i need to install or can i just install the newest patch?

methimpikehoses 05-25-09 11:00 PM

Re: Need help with COD5
 
1.4 is the latest, and you must patch from 1.2.

So I think the patch sequence is 1.0 --> 1.2 --> 1.4. You MAY need to go 1.1 also, I can't remember.

http://www.callofduty.com/intel

Dirthead 05-26-09 12:04 AM

Re: Need help with COD5
 
thanks,


They really need to save your rank and stuff,having to start all over is complete BS!!!!!!

Go from 65 down to 1 is BS, did i say it was BS

What a waste of time

methimpikehoses 05-26-09 12:14 AM

Re: Need help with COD5
 
Yeah, I'm on level 32 again. OH well, I get tons of awards every round. :lol:

nutcrackr 05-26-09 06:38 AM

Re: Need help with COD5
 
stats aren't stored on a server, local stats = dumb. cheap :/

Burnt_Ram 05-27-09 10:31 AM

Re: Need help with COD5
 
Quote:

Originally Posted by Dirthead (Post 2015595)
thanks,


They really need to save your rank and stuff,having to start all over is complete BS!!!!!!

Go from 65 down to 1 is BS, did i say it was BS

What a waste of time

google the level 65 Rank Hack. i forgot to back my stuff up so i used the hack, works great.

Rummy 05-27-09 11:47 PM

Re: Need help with COD5
 
Quote:

Originally Posted by Burnt_Ram (Post 2016340)
google the level 65 Rank Hack. i forgot to back my stuff up so i used the hack, works great.

Or use a rank up server 1-65 on a couple of hours

j0j081 05-28-09 07:44 AM

Re: Need help with COD5
 
is the ranking system reset like that on the steam version to?

Dirthead 05-28-09 09:12 AM

Re: Need help with COD5
 
New problem now,Every server i try to play on i get the "Server Disconnected" with no reason why it was disconnected.

So i guess im done playing this

Burnt_Ram 05-28-09 09:48 AM

Re: Need help with COD5
 
Quote:

Originally Posted by Dirthead (Post 2016956)
New problem now,Every server i try to play on i get the "Server Disconnected" with no reason why it was disconnected.

So i guess im done playing this

do you have the game patched to 1.4? firewall configured correctly?

Dirthead 05-28-09 10:15 AM

Re: Need help with COD5
 
Yes. Just started today, no matter what server i goto it does this.

methimpikehoses 05-28-09 10:25 AM

Re: Need help with COD5
 
Quote:

Originally Posted by Dirthead (Post 2016956)
New problem now,Every server i try to play on i get the "Server Disconnected" with no reason why it was disconnected.

So i guess im done playing this

You might have to manually update punkbuster.


All times are GMT -5. The time now is 03:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.