nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Gaming Central (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Starcraft II no lan? (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=135101)

supra 06-30-09 03:18 AM

Starcraft II no lan?
 
http://starcraft.incgamers.com/blog/...-ii-confirmed/

what what what?

crainger 06-30-09 03:47 AM

Re: Starcraft II no lan?
 
Annoying, but with net speeds increasing all over it shouldn't be a problem. I say shouldn't because I don't want to be wrong on nVNews just like Hunt.

Vanzagar 06-30-09 10:41 AM

Re: Starcraft II no lan?
 
Quote:

Originally Posted by supra (Post 2038829)

well that really sucks, wonder if that's going to be the trend with Diablo 3...

Bman212121 06-30-09 11:51 AM

Re: Starcraft II no lan?
 
Shoot themselves in the foot #1. As much as I want to have to login every time I play a game, not be able to play my game if their servers are down or unreachable, and have to install every patch when it comes out... Oh wait, I don't want to deal with that stuff.

Company of heroes pulled that stuff in one of their updates. I leave mine only patched 1.7 so I don't have to deal with the BS. One of the big things with Starcraft was the modding community, but mods are only made to work with certain game patches. So let's say they have a patch day before your lan party and you are forced to patch so you can login to the game. This new patch breaks the mod you were going to play. Oh well, guess you're not going to play it again until the developers fix the compatibility issue.

|MaguS| 06-30-09 11:55 AM

Re: Starcraft II no lan?
 
Dam consoles! Stupid dumbing down of PC Games to fit its limited online system.

DansFace 06-30-09 12:00 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
I bet its because of piracy.....

if they beta had a lan option.... it'd be ALL over the net

DansFace 06-30-09 12:09 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
Quote:

Originally Posted by slaWter (Post 2039062)
It is...

oh :P
well i just skimmed the article

six_storm 06-30-09 12:54 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
If Blizz doesn't have LAN, someone will create it for everyone. ;)

jeong 06-30-09 01:12 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
Ya this news is quite surprising to me. All that bs about providing the best online experience seems too fishy. As others have argued I also think it's due to piracy.

thor1182 06-30-09 01:13 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
Quote:

Originally Posted by |MaguS| (Post 2039059)
Dam consoles! Stupid dumbing down of PC Games to fit its limited online system.

Umm... Blizzard doesn't normally make console games. Did I miss a press release where this was going to be anything other than just PC/Mac exclusive?

Misfire 06-30-09 01:17 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
Well having no LAN will indeed stop pirates from getting the full experience. No more using hamachi or internet vpn to play LAN over internet.

But like their previous games, I am sure people will reverse-engineer the new battle.net and come out with a 3rd party server.

And I wonder, if you buy the first game, which will include terran + full MP, what stops pirates from downloading the two other games and play the SP campaign, but they can still play MP with the first game which is the same thing. I guess either way Blizzard will get their money.

Ninjaman09 06-30-09 01:38 PM

Re: Starcraft II no lan?
 
Quote:

Originally Posted by thor1182 (Post 2039119)
Umm... Blizzard doesn't normally make console games. Did I miss a press release where this was going to be anything other than just PC/Mac exclusive?

He was joking.


All times are GMT -5. The time now is 08:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.