nV News Forums

 
 

nV News Forums (http://www.nvnews.net/vbulletin/index.php)
-   Benchmarking And Overclocking (http://www.nvnews.net/vbulletin/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Phenom II/Athlon II Benches: submit data here (http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=136427)

ragejg 07-26-09 11:21 PM

Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
Several of us have just stepped up to the newest AMD chips, yummy AM3 goodness.

I think all of us have our rigs finally set up now... so.. it's time for some benchies!!




I'll start things off with some tidbits:

@ 2.8ghz, my x3 Ran SuperPi 1M in 24 sec.
@ the current testing speed (17x200, 3.4), it's down to 21.



Here's my Sandra 2009 Processor Arithmetic @ 3.4, measured against other canned AMD results:

http://i306.photobucket.com/albums/n...6SandraPA3.jpg


In this test it runs at the same speed as an older Phenom 9950 and is right between a Q6600 @ 2.13 and 2.4ghz. Not too shabby for having one less core.



More to come. PeterJensen/Shamrock/Marqmajere and anyone else who has new AM3 cpu's, go ahead and post your stuff here so we can compare wherever we can.

ragejg 07-26-09 11:42 PM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
I tend to think that my 4800+ 939 rig is fairly fast. But, well, as these benchies pile up, I'm seeing that it just gets its @ss handed to it, time and time again.

And yeah, I know, I could put some I7 results in here for comparison, but it is pretty well known that in a lot of benchmarks like these the I7 does its own arse-whipping... so I'm just gonna include AMD cpus in my results...

Sandra 2009 Processor Multimedia:

http://i306.photobucket.com/albums/n...draPMM3400.jpg

The x3 @ 3.4 performs this bench exactly on par with a Phenom 9950, and slides in between the Intel Q8200 & Q9450.

Shamrock 07-26-09 11:55 PM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
I don't do synthetic benchmarks. Here's a couple games:

Spec: (everything is bone stock from factory)
AMD Phenom II 955
Gigabyte MA790XT-UD4P
OCZ Reaper DDR3 1600
EVGA 260GTX 192 core SSC(yes, only one, no SLi)
NEC Multisync FE1250+ (max res is 1920x1440)
WinXP Pro SP3 (yes, only using 3.25GB of RAM)
Have to mention my case: Cooler Master HAF-32 omg, I love this case! (3 200mm fans!)

NV driver 182.05

Call of Duty 4 Cargo ship (full stage) 4xAA/8xAF
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2496, 48375, 21, 257, 51.597

GRID (Spa 2 full laps) 8xAA/16xAF
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4620, 95453, 29, 106, 48.401

This space reserved for other benches.

ragejg 07-27-09 12:01 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
Quote:

Originally Posted by Shamrock (Post 2055324)
I don't do synthetic benchmarks.

At least run a 1M test with SuperPi! C'mon! :captnkill:

betterdan 07-27-09 12:24 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
24 seconds for Super Pi 1M? Wow I figured it would be quicker.

ragejg 07-27-09 12:32 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
A 955 @ 4.25ghz can only get it down to 16.235 sec.

If superpi was integral in making my breakfast in the morning or something like that, I'd be disappointed. But I'm not, especially given that I'm still used to seeing results from 939-based X2's around 2.4ghz.

betterdan 07-27-09 01:00 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
Not trying to cut down your system I'm just saying I thought it would be faster. I haven't been keeping up with AMD cpus lately though.

My old AMD 3800+ overclocked to 2.52Ghz used to run it at 34 seconds I believe.

PeterJensen 07-27-09 06:54 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
I will try superpi now :) hold on

PeterJensen 07-27-09 06:59 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
19sec for 1mill in superPI :)

ragejg 07-27-09 11:52 AM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
3DMark 06
cpu @ 200x17 (3.4ghz)
4870 @ stock

Score: 15438
SM2:6273
SM3: 7464
CPU: 3928

ragejg 07-27-09 04:00 PM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
Let's try the Far Cry 2 demo.

It'd be nice if there was a full game that we all had so we could comparatively bench.

EDIT: lolol I thought I had found a demo for Far Cry 2. Turns out it was just the research demo from the first game. I'm sure this would have its arse whupped by our rigs, no? This old demo doesn't have all the HDR bells and whistles, right?

ragejg 07-29-09 11:20 PM

Re: Phenom II/Athlon II Benches: submit data here
 
I only have the Crysis Demo and GTA:SA. :p

What say you, other AM3 havers? ^_0

Jeebus, the I7 benchmark thread is how many pages long?

lol


All times are GMT -5. The time now is 04:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.